Son dakika haberi: İzmir'den mucize haberleri peş peşe geliyor. 53 yaşındaki Fadime Tolu, 62 yaşındaki Emine Eren, 35 yaşlarındaki Gülçin Aykut Sodan, 16 yaşındaki İnci Okan, Nurcan Tosun ve Hülya Ezmet enkazdan sağ olarak kurtarıldı. Fadime Tolu'nun sedyedeyken, "annem dayan buradayım" demesi dikkat çekti.. Enkazdan üç çocuk ile annesi çıkarıldı. 26 saat sonra ise enkazdan yeni bir ses duyuldu.

Seferihisar açıklarında dün meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde, ilk 3 katı çöküp yan yatan 11 katlı Yılmaz Erbek Apartmanı'ndaki arama -kurtarma sırasında çökme yaşanmaması için binaya vinçler ile destek sağlandı. Binanın zemin katındaki markette bulunduğu sırada enkaz altına kalan Halim Sarı ile temas kuruldu. Arama-kurtarma görevlilerinin konuştuğu Sarı’nın bilincinin açık olduğu belirlendi. Yapılan çalışmayla Halim Sarı kurtarıldı. Yaralı Halim Sarı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Birgün 01.11.2020 00:48
    Birgün gelecek ölümün ve hayatın Allah'tan olduğunu bilen insanlar onun şuurunda olarak. Yaratan ve yaşatan Allah olduğu gibi muhafaza edenin de Allah olduğunu fark edecekler insanlar.. Hakiki övgü ve medihlerin Allaha ait olduğunu bilerek, enkazdan kurtulanları Tekbir ve hamd ile çıkaracaklar ve vesile olanlara da dualar edilecek