Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile konferans yöntemiyle görüştü. Görüşmeden sonra, açıklamalarda bulunan Aliyev, "Bugün, Azerbaycan Dağlık Karabağ ihtilafına son koyulmuştur' dedi.
Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın anlaşmayı imzalamak zorunda kaldığı belirten Aliyev, Paşinyan'a "Ne oldu Paşinyan Cebrayil'de dans ediyordun, ne dolu?" ifadelerini kullandı.
"PAŞİNYAN NE OLDU"
İlham Aliyev "Uzun yıllar “bağımsız bir devlet” olarak yaşadılar ve Azerbaycan’dan bağımsızlık kazanmaları gerekiyor. Tek değil, Paşinyan. Ne oldu? Görünüşe göre Paşinyan’a olanlar yıllarca dillerde dolanacak. Ne oldu, Paşinyan, sen Cebrayıl’a gidiyordun. Dans ediyordun, duruma ne oldu? Statü cehenneme gitti, statü yok ve olmayacak." dedi.
-
....
03.12.2020
12:19
Mence Prezident seçkisi levğ olunsun.Sonuna qeder İlhamla ireli.
Beğen
-
Doblocu Enişte
11.11.2020
09:55
sonuna kadar gitmelilerdi tek tek teslim alıp ermenistanı tarih sahnesinden ebediyyen silmeleri gerekiyordu
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
barış
11.11.2020
09:15
Başarılı geçen bir askeri harekatın sonu böyle olmamalı idi.Hankendi'nin de alınıp Ermenilerin tamamı Karabağdan çıkarılmalı idi.Hele hele Rusların Karabağ topraklarında barış gücü olarak konuçlandırılması bu harekatın en büyük zaafı olmuştur.Kendimizi kandırmayalım,bu savaşın kazananı Rusya olmuştur.
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
-
Siirtli
11.11.2020
00:11
Zafer sarhosluktur, dikkat! Düşmanınızı küçümsemeyin!
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
-
Salih
10.11.2020
21:42
Komik adam.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle