MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli'nin MHP Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamalardan satır başları şu şekilde; 

Bizim anlayamadığımız ABD'deki seçim kampanyasına fiilen katılıp, adaylar arası mekik dokuyanların varlığıdır. Günlerce medya her meselede olduğu gibi kasıla kasıla ABD Başkanlık seçimini yorumlayan yandan çarklı yorumcuların görüşlerini sergilemiştir. Baltaya sap olamayanlar seçim uzmanı olmuştur.

Televizyon ekranlarına nasıl çıktıkları meçhul olan zevatın ABD seçimlerini hararetle anlatma çabaları traji-komiktir. Bidencılar ile Trumpçılar hezeyandan hezeyana yelken açmıştır. Biz izlerken utandık. ABD'deki başkanlık değişimini bu ülkenin vatandaşlarından daha fazla önemseyen sözde aydınların bu denli kalabalık olması kaygı verici oranda düşündürücüdür. Bunları bıraksak oturdukları masaların üstüne çıkıp, başkan adayları hesabına nutuk atmaları muhtemeldir. Karşımızdaki yozlaşma tehdit edici boyuttadır.

Bu zihniyet sahipleri büyük coğrafya üzerinde yüzlerce yıl süren hükümranlığın zorbalıkla gerçekleşmiş olduğunu zannediyorsa Türk milletini asla tanımıyorlar demektir. Ülkemizdeki her mevki ve makam herkese ardına kadar açıktır. İmparatorluk tarihimiz asla ırkçı değildir. Türkiye Cumhuriyeti bu düşüncenin soylu bir temsilcisidir.

Yorumlar 0 Yorum Var