Online dizi ve film izleme platformu Netflix yayınladığı içeriklerle milli ve manevi değerleri aşağılamaya devam ediyor. Netflix'in yeni Türk yapımı dizisi 'Bir Başkadır'da yayınlanan bir sahne büyük tepki topladı.

Online film platformu Netflix, Türkiye ve İslam karşıtı yayınlarıyla dikkat çekiyor.
Daha önce küçük bir kız çocuğu üzerinden müslüman aile yapısını kötüleyen Netflix, bu kez de başörtüsünü cinsel bir obje olarak gösterdi. Türkiye'de yayınlanan ''Bir başkadır'' dizisindeki başörtü sahnesi büyük tepki çekti.

DAHA ÖNCE DE BENZER BİR SKANDALA İMZA ATMIŞTI

Küfür, şiddet ve cinsellik gibi konuları öne çıkaran ve toplum sağlığına zarar veren Netflix, İslam ve Türkiye düşmanı yapımlarıyla da dikkat çekiyor. Yayınlanan bir çok dizide müslümanların inançları alaya alınıyor. Bunun ilk örneği "Minnoşlar" adındaki dizi olmuş, o dizide 11 yaşındaki, siyahi ve müslüman bir kız çocuğu, erotik danslar yapan bir gruba özenip ailesine karşı çıkmıştı. Pedofiliyi öne çıkaran Netfilix gelen tepkiler üzerine dizinin tanıtım metnini ve afişteki fotoğrafı değiştirmişti.

İSLAM DİNİNİ VE TÜRKLERİ KÖTÜLEYEN DİZİLER

Netflix dünyada yayınladığı birçok dizide aile yapısını dinamitledi. Sapık düşünce akımlarını normalleştirmeye çalıştı. İslam dinini ve Türkleri kötüleyen çok sayıda dizi yayınladı. Türkiye'deki yüzbinlerce üyesinden topladığı paralarla, İslam karşıtı o yayınları finanse etti.

BİR BAŞKADIR DİZİSİNDE BAŞÖRTÜSÜ CİNSEL OBJE OLARAK KULLANILDI

Netflix son skandala Türkiye'de yayınlanan "Bir başkadır" dizisinde imza attı.
Müslümanların inançları gereği taktığı başörtüsü, dizide cinsel bir obje olarak gösterildi.
Başörtüsü senaryodaki sapıklığa alet edildi.

İslamofobiyi körükleyen Amerika merkezli Netflix, yayınladığı bir çok dizide müslümanları kötü gösteriyor. İspanya'da yayınlanan Elite dizisi anti İslam sahneleriyle dikkat çekiyor.
Dizide müslümanlar ikinci sınıf vatandaş olarak gösteriliyor. Yine Black Mirror dizisinin birçok bölümünde de Müslümanları kötü gösteren sahnelere yer veriliyor. The Promise isimli filmde ise sözde Ermeni soykırımı işlenerek Türkiye hedef alınıyor. Yahudi sermayesinden destek aldığı iddia edilen Netflix, müslümanların tepkilerine sessiz kalıyor. Müslümanlardan topladığı paralarla, İslam karşıtı dizi ve film yayınlamaya, müslümanların dini değerlerini aşağılamaya devam ediyor.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • muhammed 05.12.2020 18:18
    Aynısını hristiyanlık ve yahudilik için de yapıyor fazla şaapmayın.
  • Kamil 19.11.2020 15:29
    Ozaman herkes üyeliğini iptal etsin .
  • Atilla 18.11.2020 23:07
    Yasaklayın gitsin
  • Mete 18.11.2020 22:45
    Müslümanlardan topladığı paralarla müslümanlara hakeret ediyor bu ne biçim müslümanlik bee bu platformlara üye olan insanlar bunlara parasını veren herkes vebaldedir. Allah'ın ayetleriyle alay edenlere ortak olursun sen haa yarın huzuru mahşerde görürsün ne olacakmış yaa dediğin şeyleri. Bu dünya oyun mu? Allah'ın dini oyun olsun diye mi geldi ? Müslüman şuursuz olmaz bu dijital platformlarla müslümanlarin benliğini kaybetmesi için uğraşıyorlar bunu goremiyorsan senin sadece adın müslüman ...
  • hakan 18.11.2020 22:30
    netflix küresel güçün organı!!
Daha fazla yorum görüntüle