İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Yılı Performans ve Yatırım Programları ile Mali Yılı Bütçesi'nin görüşüldüğü İBB Meclisi'nde konuşan Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, raylı sistemlere ayrılan bütçenin 2021 yılında düşürüldüğüne dikkat çekerek, "İBB Başkanının metro vaatleri 2150’ye kaldı" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Taksi istanbul 23.11.2020 21:51
    Bizim plakalarımızı ubere peşkeş çekiyor Ekrem İmamoğlu! Söylentiler daha vahim , servis araçları ve toplu taşıma aracı olan minibüs ve otobüsler içinde bir projem var dediydi.onlarada el atacak sanırım.biz ekmeğimizle kimseyi oynatmayız kardeşim, ekmeğimizle oynayacak adamında alnını karışlarız! amaçları ister araç sahibi olsun ister dükkan sahibi eski tahsis sahiplerin hepsinin ellerinden haklarını alıp tekrardan parayla geri satmak ! Ekrem İmamoğlu burada rant kapısı açıp, 500 günde açtığı deliği kapatmaya çalışmak için gelir kaynağı elde etmektir. HAKKIMIZI YEDİRMEYİZ KARDEŞİM...
  • Admin 21.11.2020 14:04
    Sayın başkan güzel hazırlamış ve bilgilendirmiş ama ekremi seçen kesimin ha yüzüne konuşmuşsun ha duvara, aynı. Ne diyorlardı, ister ülke batsın ama Erdoğan gitsin, ALLAH korusun bizi ve gerçek vatansevenleri.