Ayasofya'da kılınan namazın üzerinden 4 ay geçmesine rağmen, İstanbul Tabip Odası koronavirüs vakalarındaki artışın nedeni olarak Ayasofya'nın açılışını gösteriyor.

Halk TV'de Fatma Nur Ak'ın sunumuyla ekrana gelen programa, İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Rukiye Eker Ömeroğlu konuk oldu.

Programın gündemi koronavirüsle mücadeledeki son durum oldu.

HATALAR SONRASI İKİNCİ DALGA

Türkiye'nin salgınla mücadelede başarısız olduğunu savunan Ömeroğlu, üst üste yapılan hatalar nedeniyle vakaların yeniden artışa geçtiğini söyledi.

Rukiye Eker Ömeroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından camiye çevrilen Ayasofya'nın açılışını hatırlatarak, "350 bin kişiyi toplayıp cami açılışı yaptılar, bir başka yerin açılışını yaptılar, Van'da toplanıldı, parti toplantıları oldu... Bugüne gelinmesinde sağlık yönetiminin rolü var." ifadelerini kullandı. 

4 AY OLDU

Bilindiği üzere Ayasofya Camii'nde ilk namaz 24 Temmuz Cuma günü kılındı ve üzerinden 4 ay geçti.

Bugün koronavirüs vakalarındaki artışın Ayasofya Camii'nde kılınan namazla ilişkilendirilmesi dinleyenleri de şaşkına çevirdi.

Yorumlar 236 Yorum Var
  • Ben 07.12.2020 14:10
    Ne tabibiya. Terörist diyin bunlara.
  • MEHMET ERDOĞAN 07.12.2020 12:45
    yahudi & ermeni menşeli dönmeler siz çıldırdığınıza göre demek ki yapılanlar ülkemiz için doğru şeyler çıldırmaya devam ediniz ruh hastaları
  • guk8 30.11.2020 01:15
    gak guk gak guk sesler gelio sadece.
  • JUMBO 24.11.2020 17:03
    Tabiki bunlar kudurmasında kim kudursun be kardeşim İBB içkili toplatılarını görmezden gelen enayiler İETT nin ne kadar yolcu aldığını görmezden gelirler çünkü bunların asıl amacı camii lere müslümanlara bu fırsat bulmuşk iken çamur atmak bu dünyanın bir çok yerinde covid 19 tedbirleri alınıyor ama gördüğüm kadarıyla en iyi mesafe camii cemattinin dikati sayesinde mükemel tedbirler alındığını görüyorum.
  • Ertuğrul 23.11.2020 23:54
    Necis mahluk
Daha fazla yorum görüntüle