Sosyal medya fenomeni Enes Batur Etiler'de lüks otomobiliyle kaza yaptı. Batur, kazayı yara almadan atlatırken, lüks otomobilinde hasar oluştu. Batur'un ölümden döndüğü kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Sosyal medya fenomeni Enes Batur Etiler, Nispetiye Caddesi'nde lüks otomobiliyle bugün saat 11.00'de kaza yaptı. Kullandığı lüks otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden Batur, önce bir araca ardandan da refüjdeki ağaca çarptı. Kazadan yara almadan kurtulan Enes Batur büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Trafik polisleri çevrede güvenlik önlemi alarak, inceleme yaptı. Polis ekiplerinin yaptıkları kontrolde Enes Batur'da alkol tespit edilmezken, tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı. Batur'un lüks otomobili ise kullanılmaz hale geldi.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan Enes Batur'un ölümden döndüğü kaza ise caddede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Batur'un direksiyon hakimiyetini kaybettiği lüks otomobil refüjdeki ağaca çarpıyor. Takla atan araç parka halindeki otomobile çarparak duruyor. Görüntülerin devamında Batur araçtan inerken, çevredekiler Batur'un yardımına koşuyor.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • kırmızılı 23.11.2020 20:37
    resmen cep telefonunun kurbanı olmuş , milimlik
  • tunctunc 23.11.2020 19:11
    Hayatimda gördügüm en ama en aptalca bir kaza degil intihar..Ehlieti ebedi alinmali sadece e$ek sürmesine musade edlimeli.
  • Çorum19sinan 23.11.2020 18:32
    Hız aşırı derecede görünmüyor yada video yavaşlatıldı bilmiyorum ama 16 yıldır ağırlıklı İstanbul trafiğinde araç kullanan biri olarak ve şahit olduklarıma dayanarak söylüyorum kazaların çoğu aşırı hız, alkol, uykusuz araç kullanma ve telefon ile oynamak adam Sarıyer belediyesi resmi aracında tt arena önünde okey oynadı bizzat şahit oldum lütfen kesin çözüm ve katiyyen büyük cezalar bekliyoruz trafik de alkol, aşırı hız ve telefon ile oynamaya ancak büyük cezalar belli oranda kazaların önüne geçirir
  • Yunus 23.11.2020 17:34
    Çok mu önemli biri. Sanki Vatan için kahramanlık yapmış. Her gün yüzlerce kişi kaza yapıyor
  • savas 23.11.2020 17:00
    like lerini kontrol ediyordur.