Galatasaray ile Kayserispor'un 1-1 berabere kaldığı maçın flaş ismi Muğdat Çelik'ti. Mücadelenin ikinci yarısında ceza sahası içinde Linnes'e yaptığı hareket sonrası penaltıya sebebiyet verip, ikinci sarı kartla oyun dışı kalan golcü oyuncu, sosyal medyada uğradığı yoğun tepkiler sonrası çok sert ifadeler kullandı. Beyaz TV'ye konuşan Muğdat, Fenerbahçeliler'i işaret ederek eleştirilerin adresinin Galatasaray'ın ezeli rakibinin taraftarları olduğunu ima etti.

Muğdat, buna gerekçe olarak ise yakın tarihte oynanan olaylı Galatasaray - Fenerbahçe maçını hatıtlattı. Golcü oyuncu, "Bunlar Fenerbahçe derbisinde Fenerbahçe ile münakaşa yaşadığımız için çıkıyor. Olaylı derbide spontane olaylar gelişmişti. Jailson'u kovaladığımız için bunlar oluyor" ifadesini kullandı.

'Ayağına basmadım'

Golcü futbolcunun açıklamaları şöyle: "Ben ayağına basmadım, Linnes'i görmedim bile. Bir anda önüme çıktı. Ayağı geride kalınca, benim ayağımın ucu değdi. Kasti bir şey olur mu! Diğer pozisyonda elle aldım çünkü orada düştüm ve kaleci ile karşı karşıya kalacaklardı. Arkadaşlarım tabii ki bana destek oldu."

'Samet hoca ile konuştum'

"Berabere kaldık en çok sevinen kişi benim. Kafamı yastığa rahat koyacağım. Berabere kaldık ve en çok ben sevindim. Nerede ekmek yersem, ben oralıyım. Futbolcu ha maç satmış ha karısını satmış! Maçtan sonra da Samet hoca ile konuştum, 'Olur böyle şeyler' dedi."

Yorumlar 11 Yorum Var
  • ayna 25.11.2020 05:15
    Muğdat yaptığının ne anlama geldiğini mi söylemiş.
  • manam 24.11.2020 20:24
    sivasspirun baskanida aymi seyi soyledi ama satti hemde 4 kez
  • Halil 24.11.2020 19:18
    Ama nedense bu muğtad hep gsye karşı penaltı YAPIYOR... Tesadüfmü?
  • Efendi 24.11.2020 18:53
    Mığdo seni sevmeyen ölsün, Elazığ Karakoçandan sana selam olsun, seni seviyoruz
  • fenerli 24.11.2020 16:08
    Oyuncu topa hakimiyetini kaybetmiş, rakip kaleye gidecek elle kesiyor. kesmeze büyük ihtimal gol olacak belkide, ayağa basma konusunda gerçekten arkadan bassa o krampon ayaktan çıkardı. halı sahalarda benzer olayları bizde yaşıyoruz.
Daha fazla yorum görüntüle