Haber7 yazarı Taha Dağlı "Dünya Masası" adlı programında gündemdeki konuları değerlendirdi.

"Suudi Arabistan'da Kral Selman, Türkiye ile yakınlaşmak; Veliaht Prens Selman ise İsrail ile birlikte İran'ı vurmak istiyor.

Suudi Arabistan'da Veliaht bin Selman ev sahipliğinde İsrail Başbakanı Netanyahu ve Amerika Dışişleri Bakanı Pompeo ile üçlü bir toplantı gerçekleştirildi. Netanyahu, Suudi Arabistan'da ağırlanan ilk İsrail Başbakanı oldu. Görüşmenin iki ülke arasında normalleşme amacıyla gerçekleştirildiği düşünülse de ortaya atılan bir başka iddia Orta Doğu'da ses getirdi.

Görüşmedeki 3'lü tarafın İran'ı vurma planı yaptığı ortağa atıldı.
Öne sürülen senaryoya göre, İsrail, İran'daki bir nükleer tesisi vuracak, Tahran'ın vereceği karşılığın ardından ABD İran'a yönelik yeni yaptırımları devreye sokacak. Bu sayede Biden göreve geldiğinde ortada kurulacak bir müzakere masası kalmayacak."

Yorumlar 19 Yorum Var
  • mmed 25.11.2020 22:10
    B.A.E nin şeytanlarına farklı operasyonlar yürütmemiz lazım. Onların istihbaratı tüm bölgeyi yahudi ve amerikaya satıyor. Evlerinde huzurlu olmamalı bunlar.
  • Pelin 25.11.2020 00:56
    Belki de Kaşıkçı cinayetinin nedeni oydu. bir gelecek planı için yapılmıştı.her şekilde Amerika'nın Suudi Arabistan'a ilişkisini bozmak için..
  • YİĞİT ERDOĞAN 25.11.2020 00:03
    ALLAH Var, sıkıntı yok. Azze Ve Celle..
  • toto 24.11.2020 21:55
    hikaye. iranla israil ne zaman tutuşmuşlar. o şii münafıkları halepte müslüman öldürür ancak. o yüzden inanmayın
  • Elazigli 24.11.2020 21:12
    Yanilmayin hedef Türkiye yanilmayin
Daha fazla yorum görüntüle