Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı öncesi konuşan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, 'Muhtemelen önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren duraklama ve düşüş başlayabilir. Başaramazsak daha sıkı tedbirlere ihtiyaç duyulabilir. İnsan hareketliliğine kısıtlamalar gelebilir ama bunları bugünden konuşup karamsar bir şey vermek istemiyorum' dedi.

Vakaların artması nedeniyle alınan yeni tedbirlerin ardından koronavirüste son durumu değerlendiren Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, önlemlerin etkisinin gelecek haftadan itibaren görülebileceğini, koronavirüs vakalarında artışın devam etmesi durumunda yeni tedbirlerin geleceğinin sinyalini verdi.

A Haber canlı yayınına bağlanan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Özlü'nün açıklamasından satır başları: "Maalesef artışlar devam ediyor. Bundan 1 hafta-14 gün önceki durumları yansıtıyor. Henüz daha son kısıtlamaların etkisinin görüleceği zamana yeni yeni gireceğiz. Bu artışlar beklenen bir durum. Bu artışlar olduğu için bu tedbirler geldi. Üzücü ama şaşırtıcı değil."

Yorumlar 9 Yorum Var
  • vatandaş 34 26.11.2020 12:37
    yaw he he
  • Rambo 26.11.2020 11:22
    yettiniz uleeen maskeyi kolumuza taka taka kangeren ettiniz bi susun artik
  • izmirli 26.11.2020 09:44
    kuralara uydunmu tedbirleri aldınmı hiç birşey olmaz yeterki kuralara uyalım doktorlar çanla başla çalışıyor allahım hiçkimseye hastalık vermesin
  • öz 26.11.2020 08:45
    en büyük etkiyi okulların açılması yaptı,okulları açmak yanlıştı.
  • Rafet Demirci 26.11.2020 06:18
    her kafadan çıkan ses kaos yaratıyor. bu prof arkadaş sus be . Bakan açıklıyor. Sizin konuşmanız çok mu elzem. Yoksa kaosa hizmet ediyor.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek