Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı öncesi konuşan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, 'Muhtemelen önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren duraklama ve düşüş başlayabilir. Başaramazsak daha sıkı tedbirlere ihtiyaç duyulabilir. İnsan hareketliliğine kısıtlamalar gelebilir ama bunları bugünden konuşup karamsar bir şey vermek istemiyorum' dedi.
Vakaların artması nedeniyle alınan yeni tedbirlerin ardından koronavirüste son durumu değerlendiren Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, önlemlerin etkisinin gelecek haftadan itibaren görülebileceğini, koronavirüs vakalarında artışın devam etmesi durumunda yeni tedbirlerin geleceğinin sinyalini verdi.
A Haber canlı yayınına bağlanan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Özlü'nün açıklamasından satır başları: "Maalesef artışlar devam ediyor. Bundan 1 hafta-14 gün önceki durumları yansıtıyor. Henüz daha son kısıtlamaların etkisinin görüleceği zamana yeni yeni gireceğiz. Bu artışlar beklenen bir durum. Bu artışlar olduğu için bu tedbirler geldi. Üzücü ama şaşırtıcı değil."
-
vatandaş 34
26.11.2020
12:37
yaw he he
Beğen
-
Rambo
26.11.2020
11:22
yettiniz uleeen maskeyi kolumuza taka taka kangeren ettiniz bi susun artik
Beğen
-
izmirli
26.11.2020
09:44
kuralara uydunmu tedbirleri aldınmı hiç birşey olmaz yeterki kuralara uyalım doktorlar çanla başla çalışıyor allahım hiçkimseye hastalık vermesin
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
öz
26.11.2020
08:45
en büyük etkiyi okulların açılması yaptı,okulları açmak yanlıştı.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Rafet Demirci
26.11.2020
06:18
her kafadan çıkan ses kaos yaratıyor. bu prof arkadaş sus be . Bakan açıklıyor. Sizin konuşmanız çok mu elzem. Yoksa kaosa hizmet ediyor.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle