CHP'li Canan Kaftancıoğlu, yalan söyleyen siyasetçilerin istifa ettiği yalanlarının maliyetlerinden dolayı yargılandığı bir sistem hayal ettiğini belirten bir paylaşımda bulundu. Kaftancıoğlu'nun bu paylaşımı akıllara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalanlarını getirdi. Kaftancıoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nu mu ima ettiği ise tartışma konusu oldu.

Geçmişten bugüne kadar hem kendi skandallarını gizleme hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karalama adına yalana başvuran Kemal Kılıçdaroğlu'nun son olarak CHP-HDP ve İYİ Parti arasında yeni anayasa taslağı hazırlama görüşmeleri yaptığını daha önce kendi ağzıyla açıklamasına rağmen yalanlaması gündem oldu. Bunun üzerine ise CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun sosyal medya hesabından 'Yalan' üzerine paylaştığı imalı sözleri akıllara "Kılıçdaroğlu'nu mu ima etti?" sorusunu getirdi.

KAFTANCIOĞLU KILIÇDAROĞLU'NU MU İMA ETTİ ?

Kaftancıoğlu'nun "Yalan söyleyen siyasetçilerin istifa ettiği, istifayla da kalınmayıp yalanlarının maliyetlerinden ötürü yardılandığı bir sistem hayal değil, rüya hiç değil.. Başarırız, inanıyorum ki başaracağız.." sözleriyle yaptığı paylaşım, her gün yeni bir yalan siyaseti yapan Kemal Kılıçdaroğlu'nu akıllara getirdi. Kimileri ise Kaftancıoğlu'nun direkt olarak Kılıçdaroğlu'nu ima ettiğini iddia etti.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Ottomans 02.12.2020 15:01
    Daha fazla izlemiyecegim beynim yandi cunku