Partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, "CHP milletvekilinin Türk ordusuna satılmış demesi şerefsizliktir, kepazeliktir.Artık böyle bir noktaya gelinmiştir ki çatı ve çıkar örgütü haline gelen CHP bir milli güvenlik meselesine dönüşmüştür." dedi.

Milliyetçi Harekat Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu. CHP'li vekil Ali Mahir Başarır'ın tepki çeken 'Ordu Katar'a satıldı' sözlerine ilişkin Bahçeli, 'Bunlar yerli milli olamazlar. Bu milletin evladı asla olamazlar. CHP, Türkiye’ye cephe almış bir siyaset tablosudur. CHP milletvekilinin Türk ordusuna ‘satılmış’ demesi şerefsizliktir, kepazeliktir. Askere düşmanlık, düşmana askerliktir' dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle;

Kadın hakkı bir insan hakkıdır, bir iman hakikatidir. Kadınları hedef alan kaba, kırıcı ve kötü muamele insan haklarına aykırıdır. Kadınların yok sayıldığı, görmezden gelindiği, şiddete maruz bırakılan toplumların medeniyetinden bahsetmek mümkün değildir.Son yıllarda artan kadın cinayetleri, istismar haberleri toplum bekasına karşı işlenmiş en büyük suç olarak değerlendirilmelidir.

YERDEN YERE VURDU: 'ŞEREFSİZLİK, KEPAZELİK...'

CHP'nin yönetim kadrosu budur. CHP, Türkiye'ye cephe almış bir siyaset ayıbıdır. Bizim CHP'yle sorunumuz, Türkiye'yle sorunu olduğu içindir. Geçen hafta CHP'ye oy vermeyen öğretmenleri aşağılayan Kılıçdaroğlu'nun neresi demokrattır? CHP'nin kumaşını kesen kesmiş, tarlasını süren çoktan sürmüştür. CHP'ye oy veren kardeşlerimiz hayal kırıklığı içindedir. ABD'ye 'demokrasimize müdahale edin' çığırtkanlığı yapan CHP'nin neresi doğrudur?Yine bir CHP milletvekilinin Türk ordusuna satışmış demesi şerefsizliktir, kepazeliktir.Askere düşmanlık, düşmana askerliktir

CHP MİLLİ GÜVENLİK MESELESİNE DÖNÜŞTÜ

Sınırımızda nöbetçi, gökyüzünde kartal, dilimizde peygamber ocağı, kahraman Türk askeri mi satılmıştır? Ordumuza satılmış demek bedelsiz satılmışlığın uşaklığının aleni beyanıdır. Askere düşmanlık, düşmana askerliktir. CHP'nin kaşımadığı, kanatmadığı, karıştırmadığı geriye ne kalmıştır?Artık böyle bir noktaya gelinmiştir ki ismini saydıklarımın çatı ve çıkar örgütü haline gelen CHP bir milli güvenlik meselesine dönüşmüştür.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Zaza 01.12.2020 13:30
    Devlet adami halal olsun sana yiyit Adam
  • Zaza 01.12.2020 13:29
    Devlet adami halal olsun sana yiyit Adam
  • Mehmet örnek 01.12.2020 11:58
    allahına kurban allah yar ve yardımcınız olsun