TV 100'de Çağla Atlı'nın sunduğu 'Şimdi konuşalım programında yaşanan gerilim sonrası Konsensus Araştırma Başkanı Murat Sarı sonra da CHP'li Kadir Gökmen Öğüt canlı yayını terk etti. Beylikdüzü Belediyesi Eski AK Parti Grup Başkan Vekili Mücahit Birinci yaşanan olayla ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Kılıçdaroğlu dinleme olayları ile ilgili suç duyurusunda bulundu mu?" diye sordum. O da şu zat bulunacak dediği için sordum. Sonrası bu. İzleyicilerin takdirine bırakıyorum. Çok sıkıştılar." ifadelerini kullandı.

SARI'NIN PROVOKATİF DİLİ TEPKİ ÇEKTİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Telefonum dinleniyor' açıklamasının konuşulduğu programda Sarı'nın provokatif sert bir dil kullanarak defalarca Birinci'ye karşı "Haddinizi bileceksiniz" ifadeleri ortamı gerdi. 

REKLAM ARASI VERİLDİ

Programın sunucusu Çağla Atlı programa reklam arası verdi ve ara sonrası Murat Sarı'nın kendi iradesiyle yayını terk ettiğini söyledi.

CHP'Li KADİR GÖKMEN ÖĞÜT DE CANLI YAYINI TERK ETTİ

Murat Sarı'nın ardından CHP 24. Dönem İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt de canlı yayını terk etti.

Çağla Atlı yaşanan olayla ilgili "Biraz evvelde Kadir Gökmen Öğüt, zaten canlı yayındayken ayrılmak istediğini söyleşti. Israrla durdurmuştuk kendisini ama... Tercih kendisinin elbette. Biz geriliyoruz o anlar yaşandığı zaman elbette... Karşıt görüşlü konukları almaya gayret ediyoruz." ifadelerini kullandı.

BİRİNCİ: BEN BUNLARIN GÜDÜMLÜ GELDİKLERI KANAATİNDEYİM

Mücahit Birinci sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Yetersiz hissediyordanız benle programa çıkmayınız. Sonra seyirciye ayıp. Ben bunların güdümlü geldikleri kanaatine sahibim." dedi.

"ÇOK SIKIŞTILAR, İZLEYICİLERİN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM"

Yaşanan olaylarla ilgili tartışmanın içeriğine dikkat çeken Birinci "Kılıçdaroğlu dinleme olayları ile ilgili suç duyurusunda bulundu mu?" diye sordum. O da şu zat bulunacak dediği için sordum. Sonrası bu. İzleyicilerin takdirine bırakıyorum. Çok sıkıştılar." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • sevgi 07.12.2020 08:29
    Bu CHPKK artığı vatan hainlerinin bu ülkede yaşamaya hakları yoktur ALLAH kahretsin sizleri.
  • BLAUBERG 07.12.2020 06:57
    CHP liler ve onlara yardım yataklık yapanlar sadece programları değil ülkeyide terk etsinler.zerre sevilmiyorlar zaten.yallah Ermenistana.
  • Selcuk 07.12.2020 06:11
    chpkk bir güvenlik sorunudur, bir an önce çözülmesse basimiza daha neler gelir..
  • osman42kny 07.12.2020 06:09
    kilicdaroglu nun hangi sözü dinlenir ki yalan iftira terör destekciliginden başka yaptığı söylediği bir şey yok ciddiye alıp dinlemek büyük zaman kaybı
  • Selim 07.12.2020 04:35
    Keşke tüm CHP ülkeyi terk etse
Daha fazla yorum görüntüle