Suudi Arabistan'ın Mekke kentini çekirge sürüleri bastı. Çekirge sürüleri neredeyse kentin tüm bölgelerini istila ederken, yeşilliklere zarar verdi. Bazı Mekke sakinleri, Mescid-i Haram ve çevresinde çekirge sürüsünün yayılmasından endişe ettiklerini ifade ederek, yetkili makamları gerekli önlemleri almak için hızlı hareket etmeye çağırdı. Çekirgeler ve hamam böcekleri geçen yıl da Mekke ve Mescid-i Haram'ı da basmıştı. Müslümanların Hac ibadetini yerine getirildiği Mescid-i Haram'da ilk defa böyle bir olayla karşılaşıldığı belirtilmişti.
10.12.2020 00:37
“GÜNCEL” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
Çerkez
10.12.2020
10:59
İblis ile iş tutmanın bu sadece uyarısı ardından helakı gelmeden yaptıkları yanlıştan dönerler inşaallah.
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
-
yılmaz
10.12.2020
10:38
Allahın ihtarı, tıpkı firavuna karşı olan gibi. Bunu onlar ayetlerden çok iyi bilirler ama halen amerika ve israil ile müslümanlara karşı hainlik ederler. Düşünmezler.
Beğen
/ 13 kişi beğenmiş
-
Yorum yazan
10.12.2020
10:31
Allahın sopası yok derler ama sopa da insana lazım Allahın daha iyi yöntemleri var. İsraille bir olup Müslümanlara zulm etmenin ne demek olduğunu anlasınlar biraz.
Beğen
/ 8 kişi beğenmiş
-
Ahmet
10.12.2020
10:09
Rabbimin rahmeti üzerinizden eksik olmasın.
Beğen
/ 8 kişi beğenmiş
-
a.elüstü
10.12.2020
08:58
Rabbin rahmetide güzel azabıda
Beğen
/ 10 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle