Suudi Arabistan'ın Mekke kentini çekirge sürüleri bastı. Çekirge sürüleri neredeyse kentin tüm bölgelerini istila ederken, yeşilliklere zarar verdi. Bazı Mekke sakinleri, Mescid-i Haram ve çevresinde çekirge sürüsünün yayılmasından endişe ettiklerini ifade ederek, yetkili makamları gerekli önlemleri almak için hızlı hareket etmeye çağırdı. Çekirgeler ve hamam böcekleri geçen yıl da Mekke ve Mescid-i Haram'ı da basmıştı. Müslümanların Hac ibadetini yerine getirildiği Mescid-i Haram'da ilk defa böyle bir olayla karşılaşıldığı belirtilmişti.
10.12.2020 00:37
Yorumlar 13 Yorum Var
-
Çerkez 10.12.2020 10:59İblis ile iş tutmanın bu sadece uyarısı ardından helakı gelmeden yaptıkları yanlıştan dönerler inşaallah.
-
yılmaz 10.12.2020 10:38Allahın ihtarı, tıpkı firavuna karşı olan gibi. Bunu onlar ayetlerden çok iyi bilirler ama halen amerika ve israil ile müslümanlara karşı hainlik ederler. Düşünmezler.
-
Yorum yazan 10.12.2020 10:31Allahın sopası yok derler ama sopa da insana lazım Allahın daha iyi yöntemleri var. İsraille bir olup Müslümanlara zulm etmenin ne demek olduğunu anlasınlar biraz.
-
Ahmet 10.12.2020 10:09Rabbimin rahmeti üzerinizden eksik olmasın.
-
a.elüstü 10.12.2020 08:58Rabbin rahmetide güzel azabıda
“GÜNCEL” Kategorisine Ait Diğer Videolar