Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Bütün gayretimiz en doğal olanı en uygun maliyetle vatandaşlarımıza sunmak. Temizlik ürünlerinde doğal olanın bir lüks ya da ayrıcalık değil, ulaşılabilir olmasını sağlamanın gayreti içerisindeyiz" dedi.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, BORON'un yönünü vatandaşın istek ve taleplerinin belirlediğini kaydederek, "Makineler İçin BORON Bulaşık Jel Doğal Mineralli Temizlik Ürünü, BORON Bulaşık Elde Doğal Mineralli Temizlik Ürünü ve BORON Doğal Parlatıcı ürünlerini vatandaşlarımızla buluşturmanın sevincini yaşıyoruz." dedi.

Bakan Dönmez, BORON Bulaşık Temizlik Ürünleri Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, salgın dönemiyle birlikte kişisel hijyenin büyük bir önem kazandığını kaydetti.

Salgın beraberinde bütün dünyada organik olana, doğal olana, kaynağını doğadan alan, çevre ve insan dostu ürünlere doğru bir yöneliş olduğunu kaydeden Dönmez, tıpkı çamaşırlar için geliştirilen BORON'da olduğu gibi bulaşıklar için geliştirilen ve hiçbir şekilde yüzey aktif malzemeler, ağartıcılar gibi kimyasalları içermeyen BORON ürünlerinin de rakiplerinden bu yönde pozitif ayrışacağını aktardı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • zafer 17.12.2020 13:15
    boron urunlerinin yurt dlsl bayilik istiyorum ama kiminle muhatap olacaglml bilmiyorum bu kunu ile ilgili birimin ulaslmlnl rica ederim vatanlmlza haylrll ugurlu olsun
  • asf 17.12.2020 00:05
    valla okadar bor bor madeni dendi, ancak deterjan çıktı. nerde araba yakıtı, çelik yelek, bordan elektrik.