CNN Türk Masası'nda Semiha Şahin'in moderatörlüğünü üstlendiği programda Prof. Dr. Gülümser Heper, terörist Abdullah Öcalan'a 4 kere 'sayın' ifadesini kullanınca stüdyoda ve sosyal medyada büyük tepki gördü.

Heper'in bebek katili PKK elebaşı Abdullah Öcalan’a sayın ifadelerine programın diğer katılımcıları tepki gösterirken Metin Özkan "Bebek katiline 'sayın' diyemezsiniz” çıkışında bulundu.

"SİZE BU TELEVİZYONDA ÖCALAN'A 'SAYIN' DEDİRTMEM"

Sonrasında Metin Özkan, CNN TÜRK'ün isminde 'Türk' ifadesi vardır. Size bu televizyonda Öcalan'a 'sayın' dedirtmem' dedi. Tepkilere rağmen Heper yine geri adım atmayınca Metin Özkan 'sizi şuanda sosyal medyada linç ediyorlar. Size bir şans verdim. Ama demek ki maya buymuş' dedi.

CHP'DEN ADAY OLMUŞTU

Gülümser Heper, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Sivas Belediye Başkan Adayı olmuştu.

ÖZÜR DİLEDİ

Moderatör Semiha Şahin'in ısrarı üzerine Prof. Heper, dakikalar sonra özür diledi

 

Yorumlar 143 Yorum Var
  • ahmed 29.01.2021 08:52
    kadın ne konuşmayı biliyor, ne dinlemeyi..
  • Güven 22.12.2020 09:23
    Özellikle mi seçiyorsunuz böyle insanları devlet bunu nasıl profösör yapmış, neymiş diline pelesenk olmuş muş hadi ordan dervişin fikri neyse zikri de odur, maaşlı devletin kuyusunu kazan sözde akademisyen müsveddeleri.
  • Y.t.o 21.12.2020 10:46
    Bunu kim profosor yapmış çok yazık olmuş bundan ne köy olur ne de kasaba bu onun yakın arkadaşı yazık yazık yazık bir insan olarak çok üzülüyorum
  • insanoğlu 21.12.2020 10:43
    CHP den kimse CNN TÜRK Kanalına katılmıyor. Katılanlar parti ile ilgisi olmayan bağı kopan insanlar. Yani Chp yi temsil etmiyor.
  • Temelli 21.12.2020 10:30
    Bu durum bölücülerin ülkede geldiği durumu net bir şekilde ortaya koymaktadır. Buna izin verenlere, zemin hazırlayanlara ve destek olanlara yazıklar olsun.
Daha fazla yorum görüntüle