Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca Sarıkamış Destanı'nın 106. yılına özel klip hazırlandı.

Başkanlığın Twitter hesabından, "Vatan uğruna, istiklal ve istikbal yolunda korkusuzca ölüme yürüyen, asla geri dönmeyi düşünmeyen kahramanlarımız. Sizlere minnettarız. Sarıkamış Destanı'nın 106. yılında şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz." paylaşımında bulunuldu.

Paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bir bayrak rüzgar bekliyor" şiirini okuduğu, Sarıkamış'ta donarak ölen askerlerin canlandırıldığı özel klibe de yer verildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, şunları kaydetti:

"Bu vatanın toprağına düşen hiçbir kahraman, meçhul asker olmayacaktır. Bu milletin evlatları onları her daim tanıyacaktır. Sarıkamış şehitlerimizi şehadetlerinin 106. yılında saygı ve rahmetle yad ediyorum. Aziz hatıralarına hürmetle."

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Necati 22.01.2021 13:16
    Rabbim Şehadetlerini Kabül Etsin unutmayalım, unutturmayalım. Vatana ihanet edenler kahrolsun, bütün düşmanlarımız kahrolsun , Allah dinimizi ve Vatanımızı korusun Amin
  • Vatandaş 26.12.2020 10:37
    Allah rahmeti ile muamele eylesin.Mekanları cennet olsun
  • sarıkamış 26.12.2020 00:11
    allah herkese şehitlik nasip etmez tüm şehitlerimize allah rahmet etsin
  • vatandaş 25.12.2020 23:39
    Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Bu ülke için taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. O zaman maalesef bazı komutanlar hayal peşinde giderken binlerce askerimizi sahada telef olmasına neden oldu. Murat Bardakçı'nın Enver Paşa kitabını okumanızı tavsiye ederim. O hatalardan ders çıkarıp ülkemizi yarınlara taşıyalım el birliği. Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim eylesin.
  • Nevrez Kartal 25.12.2020 22:44
    Yazlık elbiseymiş, orjinal foto ve videolara bakın ki hiç yazlık kıyafeti olan var mı? İnsan biraz kahramanlardan haya eder de komutanlarına bühtan etmez.
Daha fazla yorum görüntüle