İstanbul Maltepe'de Kemal Delbe isimli şüpheli, eski sevgilisi olduğu iddia edilen özel bir üniversitede öğretim görevlisi Aylin Sözer'in önce boğazını kesti, sonra üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Kadın yanarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Delbe kendisini gözaltına almak isteyen polislere saldırdı ve üzerlerine yanıcı sıvı dökmek istedi. Çıkan arbedede bir polis memuru elinden yaralandı. Şüphelinin, Sözer'i 2 gündür esir aldığı öğrenildi. Delbe'nin üzerinden kadına ait altın kolyeler çıktı. Kemal Delbe gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu. Aylin Sözer'in kardeşi olay yerinde sinir krizi geçirdi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK'TAN AÇIKLAMA

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Genç bir meslektaşım, kıymetli bir eğitimci Dr. #AylinSözer’in vahşice katledildiği haberinin üzüntüsü içindeyim. En hafif tabiriyle bir caninin kurbanı olması çok acı. Lanetliyor; ailesi ve öğrencilerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Bravo 30.12.2020 00:35
    E bu canileri biz yani bizm milli eğitim sistemimiz yetiştiriyor sayın bakan. Gerçekleri görelim artık. benim bu lafıma 83 milyon dan bir kişi karşı çıkmaz. Milli eğitim sistemimiz gerçekten yerli ve milli olmalı. Millli eğitim sistemimiz şu anki haliyle canavar yetiştiriyor. çözüm Ahirete hesaba kitaba inanan Allah korkusu olan insanlar yetiştirmek. Çözüm cehennem e inanan insanlar yetiştirmek. Bunun lamı cimi yok.
  • Kadir 29.12.2020 18:54
    İdam cezası şart oldu