İstanbul Çekmeköy'de bir kadın evinin eşyasız halinin videosunu paylaşıp 'Kocam işsiz, hasta çocuklarımla zor durumdayım' diyerek yardım istedi. Bunun üzerine sosyal medya üzerinden aileye yardım yapıldı. Hesabına gelen paralarla içki sofrası kurup dans eden kadının videosu 'bu kadarına da pes' dedirtti.

Pandemi sürecinde insanlar ihtiyaçlarını internet ortamından karşılarken, günlük hayatta yardım isteyen insanların dilencilik faaliyetleri internet ortamına taşındı. Çekmeköy'de yaşanan sosyal medya dilenciliği bu kadarına da pes dedirtti.

EVİN BOŞ HALİNİ PAYLAŞTI

Kader B., sosyal medya platformlarından evinin boş halini, çocuklarını, dolabını ve kocasının pandemi sürecinde işsiz olduğunu ifade ederek, banka hesap numarası paylaşıp yardım istedi. Koronavirüs salgını sürecinde ailenin durumunu gören vatandaşlar internet ortamından hesabına para yolladı.

İÇKİ SOFRASI KURUP ÇILGINCA EĞLENDİ

Kader B.'nin sosyal medyada platformunda paylaşımı gerçeği ortaya çıkardı. Kadının hesabına gelen paralar ile dans ettiği ve evinde içki sofrası kurarak çılgınca eğlendiği görüldü.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • 3280 2022 11.01.2021 21:39
    Hey sizin aklınıza turp suyu sıkayım, araştırın kesin kilicdaroglunun adamlardır, Gaziantep
  • hidocan almanya 06.01.2021 13:35
    arkadaslar sokakta bile bütün gün soguk havada duygu sömürüsü sakat rolü yapan insanlardan ne bekliyorsunuz?! bunun gibileri interneti kesfetmisler ve burdada her türlü yalani dolani yapiyorlar... yardim etmek isteyeniniz direk bilinen yardim kuruluslarina yardim etsin onlar direk gercek magdurlara ulastiriyorlar...
  • Vatandaş 01.01.2021 12:24
    İnanmayın kardeşim bazı şeylere gözünüzle görmeyine bunlardan çok var allah beter etsin sizi
  • MUSTAFA... 01.01.2021 11:54
    kurbat bunlar çingene ınancsız dilenciler ne beklıyordunuz ki. İnsanların emeklerıne gozlerını dıkmıs davulcu sürüleri...
  • Türk Gücü 01.01.2021 03:13
    Haram olsun inşallah
Daha fazla yorum görüntüle