İletişim Başkanı Fahrettin Altun, şimdilerde İslam'la ilgili takiyye yapmak zorunda kalan CHP'nin gerçek yüzünü ve başörtüsü düşmanlığını belgelerle ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski konuşmalarıyla gösterdi.

Altın Twitteer'dan yaptığı video paylaşımda "Başörtüsü düşmanları bugün kendilerini takiyye yapmak zorunda hissediyorsa bu, Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu ve siyasi mücadelesi sayesindedir. Milletimiz irfan sahibidir. Hafızası diridir.
Sahici siyaseti de tanır, sokma akılla yapılan yalancı siyaseti de!" ifadelerini kullandı.

Videoda, geçmişte üniversitelerde ve kamuda başörtüsüne özgürlük getiren düzenlemelerin iptali için CHP’nin Anayasa Mahkemesi ve AİHM’e yaptığı başvurular ile Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHP’li yöneticilerin başörtüsü karşıtı açıklamalarının görüntüleri de yer aldı.

ERDOĞAN: BİZ DİNİ YAŞARIZ, TÜCCARLIĞINI SİZ YAPARSINIZ

Altun ayrıca Başkan Erdoğan'ın bugüne ışık tutan 2011'de Twitter''dan paylaştığı "Biz dini yaşarız, tüccarlığını siz yaparsınız." sözünü de sosyal medya hesabından paylaştı.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • halk 02.01.2021 11:42
    bunlar bukalemun gibi muslumanları kandırabilmek için her kılığa girerler
  • M. Ali 02.01.2021 09:55
    Hepsi de oldu çok şükür, siz kininizle geberin...
  • yiğido 02.01.2021 09:24
    Bu çirkin konuşmalar Müslüman Türk Halkını Tahrikten başka bir şey değildir. CHP nin İslam Dinine Düşmanlığını Müslüman Halkı Kandırmak için kamu kelimesini kullanıyor. Müslüman insan her yerde özüyle sözüyle aynıdır. chp gibi binbir şekle girip fitne yapamaz.
  • Kurtuluş Savaşı 02.01.2021 00:48
    Gerçek kurtuluş savaşını yapıp yunan tohumlarını denize dökme vakti geldi.
  • Yolcu 02.01.2021 00:46
    Ahlaksızlar,kepazeler bu chp liler
Daha fazla yorum görüntüle