CHP Milletvekili İlhan Kesici katıldığı tartışma programında başörtüsü konusunda Türkiye'nin aldığı mesafede AK Parti'yi överek "Başörtüsünün artık Türkiye'de tartışacak herhangi bir yeri yoktur. beni kanaatim ebediyen çözülmüştür. Bemim 18 yıllık AK Parti iktidarında kıskanacağım ne icraatları vardır diye bazen düşünüyorum. Bir tek şeyi kıskanıyorum. O da bu başörtüü meselesinin çözülmesidir. Ben Cenab-ı Allah'tan çok niyaz etmiştim. Bunu çözmek bana/bize nasip olmalı diye." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Recep 22.01.2021 20:13
    İlhan kesici açık açık niyetini söylemiş lakin partisi ilk fırsatta istenmeyen adam ilan edebilir. Çünkü chp asla başörtüsüne özgürlük verilmesini istemiyor. Bu yüzden parti içinden birileri meseleyi kaşımaya devam ediyor.
  • İzmirli 20.01.2021 16:43
    Maval okuyorlar chp dindarlara saygılıdır imajı oluşturmak istiyorlar. Hayallerinde göremeyecekleri projeler yapılmış ancak kıskanmam diyor. Aklı sıra aklımızla oynuyor. Bir sözüm de bunların peşine takılan gafil dindarlara gelsin. Sayenizde bunlar böyle atıp tutuyorlar sizde Erdoğan düşmanlığınız yüzünden bunlara can simidi oluyorsunuz.
  • izmirli ahmed 05.01.2021 09:55
    bu ilhan kesici; başörtülü okumak isteyen arabistana gitsin diyen, müslümanları kullanan süleyman demirelin kardeşinin damadı. bunu chp ye sokan demirelin mason olduğu söyleniyordu. 28 şubat 1997 zulmündeki davranışları da zaten islam düşmanı olduğunu gösterdi diye düşünüyorum. Bu adam zaten chp ye geçmekle kalmadı bir ara chp genel başkanlığına bile oynadı. o zaman müslümanlara dünyayı dar eden bu adam ve zihniyeti kalkmış birde başörtü meselesinin çözülmesinden çok memnun imiş gibi yine bizi aldatmanın peşine düşmüş. mason demirel gibi. ama o günler çoktaaannn geride kaldı.
  • Hakan Ay 05.01.2021 09:52
    O nu bize değil , chp nin içindeki çürümüşlere ve genel başkanına anlat....
  • Ergin 05.01.2021 07:56
    Kılıçdaroğlundan talimatını almış baş örtüsüyle sorunun olmadığını söyletiyor, başka hiç kıskanacak bir şey yokmuş? sağlıktaki yapılanlardan, ulaştırmadaki yapılanlardan, askeri araçlardaki gelişmelerden haberdar değil, ayasofyanın açılmasından mutlu olmamış baş örtü çıkışlarını kapatma çalışmalar var iki yüzlülerrrr
Daha fazla yorum görüntüle