Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Rektörü olarak atanması üzerinden kaos çıkarma çabaları hız kesmeden devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi'nde devam eden provokatif eylemlere LGBT üyeleri de kafa sallayarak eşlik etti.

Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak Melih Bulu'nun atanmasının ardından olayı provoke etmek isteyenler ortaya çıktı.

Gözaltına alınanların çoğunun öğrenci olmadığı ve MLKP üyesi oldukları belirlendi.

HDP ve CHP'lilerin desteğini arkasına alan eylemcilere, LGBT üyeleri de katıldı.

KAFA SALLADILAR

LGBT üyeleri, hard rock müzik türünü beğendiğini ve Metallica dinlediğini söyleyen rektör Melih Bulu’yu, Metallica’nın ‘Master of Puppets’ şarkısıyla kafa sallayarak protesto etti.

Yorumlar 40 Yorum Var
  • YORGUN 31.01.2021 22:29
    BURDA HOPLAYANLARI AMERIKANLILAR ZANNETTIM. BUNLAR MI OKUYARAK MEMUR OLACAK. BUNLAR OLSA OLSA EŞKİYA OLUR. BUNLARDA NE KONUŞMA NEDE EDEP USLUBU VAR. BUNLARDAN HAKIM SAVCI OĞRETMEN POLIS ASKER SIYASETCI OLURSA DEVLETI PKK YA ve AMERIKAYA SATARLAR.
  • Oguz 07.01.2021 01:51
    Bunların hepsinin okul ile ilişkisi kesilip uzaklaştırılması gerekli,zaten tiplere baksanıza bunlardan ne kôy olur nede kasaba.Kendilerine hayırları yokki ülkeye bı hayirlari olsun
  • ......... 06.01.2021 23:53
    Allah ıslah etsin
  • Vatansever 06.01.2021 23:42
    ﴾28﴿ankebut  Lût’a gelince o, kavmine demişti ki: "Siz, kesinlikle daha önce hiçbir milletten hiç kimsenin yapmadığı bir hayâsızlığı yapıyorsunuz."
  • Burhan 06.01.2021 23:37
    Şimdi bunlar okuyup vatana ne faydaları olacak. hemen okuldan atılmaları gerekiyor. sapık tan kime fayda dokunur sapıklık tan başka.
Daha fazla yorum görüntüle