AK Parti İstanbul’da Maltepe ve Kartal kongreleri tamamlandı. ‘İnandığın Yolda Yürü’ temasıyla yapılan kongreler büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Kongrelerin yapıldığı alanlarda yeni dönemin temizlik, maske ve mesafe kuralına ihtimam gösterildi.

AK Parti İstanbul’da Maltepe ve Kartal ilçe kongreleri tamamlandı. Kongrelere; AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Fatma Betül Sayan Kaya ve Nurettin Canikli, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat mensupları katıldı.

ŞENOCAK: "TERÖRİSTLERİN TAŞERONLARIYLA SİYASET YAPILMAZ"

CHP teşkilatlarındaki taciz ve tecavüz vakalarını hatırlatan Şenocak, "CHP İstanbul İl Başkanı'na bir bakıyorsunuz darbecilerle beraber, bir bakıyorsunuz terör örgütlerinin militanlarıyla beraber, bir bakıyorsunuz polise kurşun sıkan çapulcularla beraber. Bunlar siyaseti halkla birlikte değil, dağ başındaki terör örgütlerinin taşeronlarıyla birlikte yapıyor. Teröristlerin dağ kadrosuyla veya onların taşeronlarıyla siyaset yapılmaz. CHP, özellikle son günlerde yaptığı suni gündemlerle parti içindeki taciz, tecavüz vakalarını örtbas etmeye çalışıyor. CHP, taciz ve tecavüz partisine dönüşmüş durumda." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek