AK Parti İstanbul’da Maltepe ve Kartal kongreleri tamamlandı. ‘İnandığın Yolda Yürü’ temasıyla yapılan kongreler büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Kongrelerin yapıldığı alanlarda yeni dönemin temizlik, maske ve mesafe kuralına ihtimam gösterildi.

AK Parti İstanbul’da Maltepe ve Kartal ilçe kongreleri tamamlandı. Kongrelere; AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Fatma Betül Sayan Kaya ve Nurettin Canikli, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat mensupları katıldı.

KURTULMUŞ: “BÜTÜN GÜCÜMÜZLE, BU MİLLET VE ÜMMET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

2023 ve 2024’e seçimlerine giden süreçte kongrelerin önemine dikkat çeken AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “AK Parti sadece bir siyasi parti değildir. AK Parti tabiri caize kökleri toprağın derinliklerinde olan, dalları ise semaya yükselen bir davanın bugünkü siyasi hareketidir. Bu nedenle kongreden ziyade bir ahitleşmek için bir aradayız. Birbirimize, Türkiye’nin geleceği için bundan sonra vereceğimiz mücadelede yan yana, omuz omuza, sırt sırta duracağımızın ahdini vermek için bir aradayız. Bu toplantı bir safları düzenleme toplantısıdır. Saflarımızın arasında herhangi bir eksiklik, herhangi bir boşluk olmaması için söz veriyor ve ileriye doğru yürüyüşümüze devam ediyoruz. Bu kongremiz aynı zamanda bundan sonra vereceğimiz siyasi mücadelede birbirimize karşı bir fedakârlık çağrısı yaptığımız bir toplantıdır. Bütün gücümüzle, bütün imkanlarımızla bu millet ve bu ümmet için çalışmak şuuruyla birbirimize çağrıda bulunuyoruz. Bu nedenle kongrelerimizi yeniden dirilmek, güçlenmek ve yolumuza devam etmek için önemli bir adım olarak görüyoruz. İstanbul Kongreleri, 2023’te Cumhurbaşkanımızı yeniden ve daha güçlü bir oy oranıyla Cumhurbaşkanı seçtirebilme hedefimizin en önemli adımlarından biridir. Ve akabinde de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni, 2024 seçimlerinde yeniden milletin hizmetkarlarıyla buluşturmak için çalışacağız.” diye konuştu.

KURTULMUŞ: “AK PARTİ, KADERİ MİLLETİYLE BÜTÜNLEŞMİŞ BİR DAVA HAREKETİDİR”

AK Parti davasının temel dinamiklerine vurgu yapan Kurtulmuş, “AK Parti, kaderi milletiyle bütünleşmiş bir siyasi, bir dava hareketidir. AK Parti, kökü mazide olan bir partidir. AK Parti, etkisi Türkiye sınırlarının da ötesine taşmış bir partidir. AK Parti, dünyanın doğusundaki ve batısındaki, kuzeyindeki ve güneyindeki mazlumların gözünün içine baktığı bir siyasi harekettir. Suyu taşımakla görevli olan biziz. İnsanlık için taş taş üstüne koymakla vazifeli olan biziz. Güzel ülkemizi yeniden ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ hedefine ulaştıracak olan da biziz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 0 Yorum Var