Beşiktaş'ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz, Galatasaray maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Rıdvan, duygusal bir konuşma yaparak hem Fenerbahçe maçında hem de Galatasaray maçında gözlerinin dolduğunu söyledi.

Rıdvan Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

Gerçekten parayla bu mutluluk bu his satın alınamaz. Fenerbahçe maçından sonra da gol attıktan sonra gözlerim doldu. Özellikle bu maçta orta yapıp gol attırdığım için ayrı bir gözlerim doldu. Ne kadar teşekkür etsem az beni yetiştirenlere, buraya getirenlere, Sergen hocama... Bana bu duyguları yaşattığı için teşekkür ederim. Çalışmaya devam edeceğim.

Tamamen aile gibiyiz. Abilerim, kardeşlerim herkes çok mutlu. Beşiktaş'ın efsanesi Sergen hoca da takımımızın hocası olduğu için ona karşı da sevgimiz saygımız sonsuz. O da elinden geleni yapıyor bizim için. Biz de onun için elimizden geleni yapıyoruz. Bu sayede başarılarımız devam ediyor. İnşallah devam edecek de... 

Yorumlar 13 Yorum Var
  • İbrqhim 18.01.2021 07:30
    İnşallah iki sezon sonra benim babamda ben çocukken Fenerli Galatasaray koydum demez
  • Ali veli 18.01.2021 00:40
    Adamsın adam... Helal olsun Beşiktaş'ın çocuğu, koçum benim... Allahu Teala yardımcın olsun,herşeyin en güzeline layıksım
  • ufuk 18.01.2021 00:25
    Fenerbahçeliyim rıdvanı çok seviyorum Allah yolunu açık etsin ülkemizin futbolcusu.
  • Asım 17.01.2021 23:50
    işte sporcu böyle olur.
  • Bjk 17.01.2021 23:40
    Her kulüp böyle genç oyunculara şans vermeli parayla bu mutluluga varamıyacagını bilen gençlerle o stadda para verip oynamak için can atan kaç genç var farkına varmak çok önemli.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek