Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Ülke TV'de yayınlanan Faruk Aksoy'un sunduğu Haber Servisi'ne konuk oldu. Sarıgül, en çok merak edilen konular arasında yer alan 'Hangi ittifakta yer alabilir?' sorusuna net cevap verdi.

Sarıgül açıklamasında, ''biz kesinlikle milletin ittifakında olacağız. Tek başımıza ikltidara geleceğiz ve inanın ki büyük başarılar elde edeceğiz. Türkiye Değişim Partisi, uzun yıllar canla başla bütün milletimizi kucaklayarak yol alacaktır'' ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
Yorumlar 129 Yorum Var
  • Neco 23.01.2021 15:58
    Pkk ile işbirliği yapanları kınıyorum 40 yıldan fazladır polis, asker, ögtetmen, doktor, memur, sivil demeden bu ülkenin insanlarını öldüren ermeni terör örgütü pkk ve meclisteki siyasi uzantısı hdp ile çalışanlar kesinlikle kaybedeceklerdir. MİLLET HERŞEYİ GÖRÜYOR
  • Yavuz Beykoz 19.01.2021 16:31
    Bence sen 3. Bir ittifak kur, ne millet, ne cumhur sana ancak artistlik bir ittifak yakışır, her tarafınızdan yalan dolan akıyor, sizden bir şey çıkmaz, oturun artık yerinizde, ahireti düşünün de bugüne kadar bu ülkeye biz niye hizmet etmedik hep bu milleti kandirdik diye tövbe istiğfar Çekin, belki affeder sizi yüce mevlam,,,
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek