Haber7 yazarı Taha Dağlı, "Dünya Masası" programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

"ABD'de ortaya çıkan silahlı grup kim? Antifa'nın kongre baskınında Boogaloo Bois grubunu kullandığı iddia ediliyordu. Grup Michigan'da silahlı nöbete başladı."

Yorumlar 10 Yorum Var
  • pelin 20.01.2021 23:50
    Trump bizim gibi tecrübeye saygı gösterseydi Şimdiye kadar her şeyden kurtulmuştu. 4 senedir..saygı duymadı bize Bir de sizi kapı dışarı etti uğraşıp duruyor.Trump, Hillary'yi kafasında 4 yıldır tutukladı .. o bir İkizler burcu, her zaman rüyalarda yaşıyor .. ve diğerleri buna inanıyor ... Biden izin verirse bir Parti başlatır
  • Haykırış. 19.01.2021 16:21
    Kim olursan ol Allah'ı unutma ABD Körfez savaşında Irakta tam üç milyon kadını dul bıraktı bu yetmiyormuş gibi Iraklı Müslüman kadınların ABD askerleri tarafından çocuklarının gözü önünde Iraklı kadınlara tecavüz ediyorlardı bu vahim olayı ne insanlık nede Allah af etmeyecektir bakıyorum bazı Ortadoğu Ülkelerini yöneten devlet başkanları hala Amerika'ya kuyruk salıyorlar yarın sıranın onlara geleceğinin farkında değiller yüce Allah yeryüzünde bütün zalimlerin sonunu getirsin inşallah.
  • Vatan 19.01.2021 15:10
    Bunların hepsi asker düzmece . Silahla abd sokaklarında dolaş mudahale yok. Yemezler. Silahsız halkı sokak ortasında vurup öldürüyorlar dünyanın gözleri önünde nerdeki silahla gezeni
  • Metin 19.01.2021 14:27
    Gurup falan yok sadece bunları gösterip mileti empeze edip evde tutabilmak
  • NEFER 19.01.2021 13:37
    Kim Olacak TRUMP'IN sevgili dostları PKK YPG PYD'dir teröristlerdir başka kim olacak inşallah besledikleri militanlar Trump ve Beşar Esad'ın sonunuda getrirler inşallah.
Daha fazla yorum görüntüle