AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Bayrampaşa ve Büyükçekmece İlçe Kongreleri’nde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

CHP’li İBB’nin kar temizleme ve tuzlama çalışmalarında yetersiz kalması nedeniyle İstanbulluların yaşadığı mağduriyete dikkat çeken Şenocak, “Meteoroloji günler öncesinden kar yağışına karşı uyarılarda bulunmuştu. Bu sabah baktığımızda ise İstanbul trafiği kırmızı göstermiyor, mor gösteriyor mor. Çünkü bu beceriksiz CHP zihniyetinin yönettiği İBB, hiçbir çalışma yapmamış. İBB’nin kriz masası dahi yok, krizi halk kendi başına yönetiyor. İBB Başkanı’nı kriz merkezinde bulamayınca belki kayak merkezindedir diye baktık, orada da yok. Maalesef bu ‘Ekofelaket’ elinde İBB, 1,5 yılda içler acısı hallere düştü.” dedi.

AK Parti İstanbul’da 5. hafta ilçe kongreleri Bayrampaşa ve Büyükçekmece İlçe Kongreleri ile başladı. ‘İnandığın Yolda Yürü’ temasıyla yapılan kongrelerde yeni dönemin temizlik, maske ve mesafe kuralına ihtimam gösterildi. Kongrelere; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat mensupları katıldı.

ŞENOCAK: “CHP İSTANBUL İL BAŞKANI, ÖNCE TEŞKİLATINDAKİ PİSLİKLERİ TEMİZLESİN”

CHP’nin suni gündemlerle, teşkilatlarındaki taciz, tecavüz ve ahlaksızlıkları örtbas etmeye çalıştığını söyleyen Şenocak, “Bu CHP zihniyeti bugüne kadar millete hep zulüm oldu. Bunlar hizmet etmek nedir bilmezler. Tek bildikleri algı operasyonu yapmak. Kendi başarısızlıklarını, kendi ahlaksızlıklarını örtbas etmek için gündem değiştirmeye çalışıyorlar. CHP'nin Genel Başkanı, İstanbul İl Başkanı önce kendi teşkilatlarındaki ahlaksızlıkların hesabını sorsun. CHP’nin İstanbul İl Başkanı, Boğaziçi Üniversitesi'ne illegal örgütlere bağlı militanları taşıyıp provokasyon peşinden koşacağına, teşkilatındaki pislikleri temizlesin. Nerede bir terör eylemi olsa CHP’nin İstanbul İl Başkanı orada. Nerede milletin menfaatine olmayan bir eylem varsa CHP’nin İstanbul İl Başkanı orada. Teröriste, terörist diyemeyen bu zat, sözde Ermeni Soykırımı’nı da savunuyor. Dağdaki PKK’lıya ‘Komutan’ diyen, ‘Devlet cinayet işliyor’ diyen bu zat, bir de utanmadan ‘Benim terör örgütleriyle ne alakam var’ diyor. CHP’nin bir milletvekili ‘Beraber siyaset yaptığımız arkadaşlarımız geçmişte yaptığı açıklamalar bizi bağlamaz’ diyor. Sayın vekil, senin İstanbul il Başkanı’n o dönemde CHP teşkilatlarında görevliydi. Bunlar; hiçbir zaman bu milletten, bu ülkenin menfaatlerinden yana olmadılar.” diye konuştu.

Yorumlar 0 Yorum Var