CHP 22. Dönem Milletvekili Berhan Şimşek katıldığı bir canlı yayında Vali ve Kaymakamları büyük zan altında bırakarak 'militan' yakıştırmasında bulundu. Haddi aşan bu sözler sosyal medyada büyük tepki topladı. Şimşek, ''Vali militan, Kaymakam militan, alınan kararları görüyoruz.'' ifadelerini kullandı.

CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY'IN İFADELERİ DE TEPKİ ALMIŞTI!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Altay, geçtiğimiz günlerde TBMM'deki basın toplantısında "Artık rektöründen başçavuşuna uzman çavuşuna kadar herkes AK Parti militanı" cümlelerini kullanmıştı. Altay'ın militan ifadesine çokça tepki gelmişti.

TÜRKİYE İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI MUHTEREM İNCE'DEN SERT TEPKİ!

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Çok yazık! Şerefli Vali ve Kaymakamlarımıza militan derken insanın yüreği sızlar. Türkiye’nin her köşesinde yalnızca millete hizmet için çalışan fedakar idarecilerimiz bu ülkenin göz bebeğidir. Yapmanız gereken tek mesuliyet özür dilemektir!'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 94 Yorum Var
  • Ilhan demir 24.01.2021 00:33
    Bunlari turk vatandasliktan cikarip surmek gerekir.
  • Mustafa 23.01.2021 22:33
    Çok Algı haber yapıyor ,ben Haber Türk de ,Gördüğüm Zaman kanal Deşiyorum.
  • Garip yolcu 23.01.2021 22:15
    Vali ve kaymakamlar militan diyen şu zat.nasıl milletvekili maaşı alır.bu zaat nasıl devlete dil uzatır.bu zat.hangi kimliği taşıyor.
  • Forza 23.01.2021 22:04
    Bunlar hdp ile iç içe girince karşısındakileri militan görüyor. Sen nesin artist.
  • HACIOĞLU 23.01.2021 21:40
    Bizler bu kişiler çıkınca izlemiyelim reyting almayınca çıkamaz birdaha tıpkı gıda alma bak nasıl ucuzlar
Daha fazla yorum görüntüle