Şile'de kucağında taşıdığı bez bebek ile dilencilik yapan kadının oyununu vatandaşlar ortaya çıkardı. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Şile yolu üzerinde uzun süredir kucağında bebek battaniyesine sarılı vaziyette yüzünü gizleyerek dilencilik yapan kadın çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Kadının yanına giden iki şahıs, dilenci kadından kucağındaki kundağı açmasını isteyince tepkiyle karşılaştı. Durumdan şüphelenen vatandaşlar dilenci kadının kucağındaki battaniyeyi, kadının tüm müdahalelerine rağmen açmayı başardı. Açılan battaniyenin altından ise bez bebek çıktı. Dilencilik yapan kadın, durumun yetkililere bildirilmesi sonrası, hakkında cezai işlem yapılmak üzere zabıta ekiplerine teslim edildi. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
Öte yandan dilenci kadının elindeki "Kardeşler aç abi" yazısı ise dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • zafer gülten 23.01.2021 16:47
    dün İstanbul-İkitelli-Mehmet Akif mahallesi -101 markete gitmiştim,içerde alışveriş yaparken çarşaflı kadının biri elinde bir kova yoğurtla önümü kesip,benden yoğurdu kendisine almamı istedi----yani dilenciler artık marketlere kadar girdiler.sanırım kadının maksadı yoğurt aldırmaktan çok kendini acındırıp para koparmaktı.
  • ☪Kürdüm ☪ 23.01.2021 16:14
    kumsallarda yasiyan Hümanizim şarlatanı Hristiyanist cehapekaka tayfasi Milleti inek gibi sagiyor sömürüyor, Lüx içinde yasiyor ...
  • Diyarbekri 23.01.2021 15:39
    chpkaka ve iyi partinin isteği üzere sipariş üzeri yapmıştır. İkiyüzlü ve yalancılar partiler.
  • Ismet ceylan bursa 23.01.2021 15:18
    Ben ac var acik var diyen okumus tv ekranlarinda sesleniyorum ben bursada isci ariyorum.bulamiyorum EY ac var diyenler ac yok ac gozluluk var utanin biraz.
  • Mehmet 23.01.2021 15:15
    Devlet neden gerekeni yapmıyor Her taraf dolu dilenci çeteleri ondan sonra kılıçdaroğlu bunları kullanıyor milet vekili ve belediye başkanları neden bu çetelerin üstüne gitmiyor vatandaş da vermesin araştırmak çokmu zor yardım vermek için ihtiyaçı olanlar gidip dinlenmiyor
Daha fazla yorum görüntüle