Halk TV sunucusu Özlem Gürses MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin aşı olması ile ilgili sosyal medyada yayılan bir karikatürü gerçek haber gibi sunarak gülünç duruma düştü.

Cumhur İttifakına halel getirecek yalan ve iftira dahil her türlü malzemeyi kullanan muhalif isimlerden Özlem Gürses yine çuvalladı. 

GÜRSES: AKLIM DURDU

Aşı hakkında sosyal medyada yayılan bir karikatürü gerçek gibi sunun Gürses "Bugün olağanüstü bir haber okudum; Sayın Bahçeli'ye aşı yapan bir hemşire vardı. o hemşirenin darp edildiğini siz biliyor muydunuz? Olayı Gazete Pencerede okuyunca aklım durdu. Aynen şöyle açıklamış darpı gerçekleştiren kişi. Numune Hastanesi Acil Servisinde tedaviye alınmış bu hanım. Gülnaz Şırınga 'Neye uğradığımı anlamadım. Arkamdan gelen 4 kişi aniden sopalarla vurmaya başladı. aldırganlar bir yandan kendisine vururken bir yandan da canımızı acıtanın canını okuruz diye bağırdıklarını söyledi.' Sayın Bahçeli'nin canını acıttıklarını düşündükleri için bu kadıncağıza darp etmişler" ifadeleri kullandı.

Yorumlar 182 Yorum Var
  • bay 06.02.2021 13:27
    Aklın olsada dursa keşke.
  • Vatansever 26.01.2021 21:16
    Yahu yalan yalan böyle habercilik mi olur Önce Çin'e giden tren halkalı da Kalmış yalanı. sonra su Bahçeliye aşı yapan heşireye darp yalanı yalanı gerçek gibi anlatıyorsunuz helâl olsun iyi rol yapıyorsun yalan konuşurken hiç sıkılmıyormusun. Önce araştır sonra başın dik doğru haber yap kendinle gurur duy. Birde çevrendeki Kerim hangi sözüm yalan diyenleri haber yap bir doğrusu yok daha çok ilgi çeker.
  • Deli 26.01.2021 14:21
    Özür metni yayınlamış, özrü kabahatinden beter. Özetle basit bir şey neden bu kadar abartıldı, yetkililere ulaşabilsem gerçeği öğrenirdim. Saçma bir habere gerçekmiş gibi atlayan zihniyeti iyi görmek lazım. Yani Mhp ve Bahçeli böyle bir şey yapabilir, yaptırabilir. Haa yapmamışlar mı, yine onlar haksız! Beyni sulanmış Chp zihniyeti tam olarak bu..
  • Ahmet 26.01.2021 13:14
    Savcıları goreve cagiriyoruz ozgur olmayan bukadin televizyon pirograminda bukadar rahat yalan soyleyebiliyor
  • Türk 26.01.2021 03:23
    Zavallı Özlem Gürses zillet i millet siz ve sizin gibi düşünen bu zillet ten kurtulduğu an mücadele miz bitmiş olacaktır zaten tarihe bakıldığında hep Türk kendi ierisinde ki hainlerle savaşmış.
Daha fazla yorum görüntüle