Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 18 yaşından küçük bir şahıs, aynı yaştaki sevgisini darp ederek kamera ile kayda aldı. Sosyal medyada yayılan görüntüler sonrasında şahıs gözaltına alındı.
Olay İzmit Kuruçeşme Hülya Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 18 yaşından küçük olduğu belirlenen E.Ü. adlı şahıs, aynı yaşlardaki sevgilisi olan kızla yaşadığı tartışma sonucu kızı darp ederek cep telefonu kamerası ile kayda aldırdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin hızla yayılarak tepki görmesi sonucu E.Ü. adlı şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde ise E.Ü. adlı genç şahıs, 18 yaşından küçük olduğu öğrenilen sevgilisini önce tokatlıyor, itip düşürdüğü bankta ise saçından tutarak darp etmeyi sürdürüyor. Darp anlarında ise genç kızın ağladığı görülüyor.

Yorumlar 53 Yorum Var
  • Ilcygne 28.01.2021 18:35
    Gerçekten inanamıyorum artık kiz dayak yiyor yorumlardakilerin derdi kizin sevgilisinin olmasi. Insanlarin "namusuyla" ilgilenmek yerine nasil hissettikleriyle ilgilenseniz keske, boyle seyleri biraz azaltmis olurduk belki
  • Fethi 27.01.2021 21:28
    Kadınını dövüp millete izletene erkek denmez
  • İsmail 27.01.2021 07:35
    İman olmassa olacağı bu mayası bozuksa yapacak birşey yok inşallah cezası ağır olur
  • MEHMET 27.01.2021 00:53
    Eekeklik yapmışya güya onuda videoya çekmiş. ne bekliyodun ahmak madalyamı takılcak sandın. Kadına el kaldıran erkeğim diye dolaşmasın ortalıkta. Ha illa dolaşacam diyosa etek giysin aynısını onada yaparlar o zaman merak etmesin...
  • o bir Anne 27.01.2021 00:38
    3 kız evladım var böyle gördükçe okadar korkuyorum ki her yaşta kadına şiddet Allahım bu zihniyetteki tüm erkeklerin al canınıda tüm dünya temizlensin.
Daha fazla yorum görüntüle