Sivas’ta yaşayan hayırsever Feyzullah Muntazam cami yapımında kullanılmak üzere yaptığı dudak uçuklatan yardımıyla gönülleri fethetti. Muntazam, yıllardır çalışarak dişinden tırnağından arttırıp biriktirdiği 5 milyon 300 bin Türk Lirasını kent merkezinde yapımı devam eden Merkez Cami ve Külliyesi için bağışladı. Sivas Valisi Salih Ayhan ve İl Müftüsü Yusuf Akkuş  hayırsever vatandaşı evinde ziyaret ederek bağışı kabul etti. Vali Ayhan, 5 milyon 300 bin TL’nin dekontunu Feyzullah Muntazam’dan alarak, dernek makbuzunu aile teslim etti.

“Sivas hayırseverliği çok ön planda olan bir şehir”

Vali Salih Ayhan, Sivas’ın hayırseverliği çok ön planda olan bir şehir olduğunu söyleyerek, “ Bu gün çok hayırlı bir iş için buradayız. Feyzullah amcamız yıllardır dişiyle tırnağıyla biriktirdiği dünyalık malını parasını Sivas için anlamlı olan Sivas’ın ortasına inşa ettiğimiz Sivas Merkez Camisi için bağışladı. Çok güzel bir duygu. Rabbim onun amel defterini hiçbir zaman kapatmayacak. Hem bu dünya da hem öbür dünya da. Bu herkese nasip olmaz. Allah senden razı olsun. Sivas hayırseverliği çok ön planda olan bir şehir” dedi.
   
Caminin uygun bir köşesine ismi yazılacak


Ayhan, bağışta bulunan hayırsever Feyzullah amcanın caminin uygun bir köşesine isminin yazılacağını belirterek, “Sivaslıların hakikaten genetiğinde var bu hayırseverlik. İnşallah onların himayeleriyle destekleriyle camimiz en kısa sürede bitecek. Yaklaşık 5 buçuk milyon TL bir bağış. İsmini de her zaman hem kalbimizdesin hem de caminin uygun bir yerine yazacağız” diye konuştu.

Yorumlar 89 Yorum Var
  • Orhan muhtar 26.06.2021 09:50
    Bizim camıya yardım etsin işallah allah hayrını kabuletsin
  • Zart 26.02.2021 13:35
    Adamı bi konusturmadi yahu
  • Özii 09.02.2021 07:27
    Ah bee amcacigim o para ile gercekten ihtiyac sahiplerine destek olsaydin daha iyi idi o kadar evsiz ac insan var ki..
  • Recep AKTAŞ. 06.02.2021 17:13
    Allah makbul etsin.bizde cemaat olarak şeref bulalım.insaallah.evlat yetiştirerek camileri kıyamet sabahinakadar dolduralım.bos lâf etmeyelim.
  • Vatandaş 06.02.2021 01:50
    Allah kabul etsin hayrını amca. Bizede bol bol hayır yapmayı nasip etsin ya Rabbim.
Daha fazla yorum görüntüle