Bursa'nın İnegöl İlçesinde otomobil ile elektrikli bisikletin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Suriye uyruklu gencin kazada yaralanması kameraya yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, kaza Ağaçişleri Sanayi girişinde meydana geldi.

Suriye uyruklu Ahmet El H. idaresindeki elektrikli bisiklet ile Tuncay K. yönetimindeki 16 PJ 995 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle metrelerce havalanan genç yere düştüğü sırada kafasını kaldırıma çarptı. Kanlar içerisinde kalan gencin yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • zafer gülten, 06.02.2021 16:45
    Türkiye de motorsiklet ve bisiklet kullanmak hakkaten zor,çünki bizim araba sürücülerinin çoğu trafik magandası. 10 sene kadar önce bende bi elektrikli bisiklet almıştır ama trafik nedeniyle satmak zorunda kaldım.kasten arabayı üstüme süren,küfür eden mi almadı,yolu kendilerinin sanıyorlar.yolda bisiklet ve motorsiklet istemiyorlar,kullananları kasten sıkıştırıyor,taciz ediyorlar.
  • Realist 06.02.2021 16:44
    Metrelerce havalanma sacma. Allahtan video da hersey gözüküyor . Haberi yapan fantazi dünyasinda olmali.
  • Vatan sever 06.02.2021 16:05
    Adam hatalı bisikletli ondan hatalı kafada kask olsa hayati tehlikesi olmaz ama adama helal vurup kaçmamış geçmiş olsun ikisine de sürücü olarak bende şikayetçiyi motor ve motosiklerden..kafaları mı güzeldir nedir bodozlama gidiyo çoğu yalnız trafik bunları sürekli denetlemesi lazım
  • ahmet orhan 06.02.2021 15:42
    Elektrikli bisiklet ana yoldan geliyor ve yol hakkı kendisinde, fakat tali yoldan çıkan otomobil sanki yol hakkı kendisininmiş gibi göz göre göre çarpıyor,orada önüne çıkan kamyon veya tır olsaydıda göreydim o zaman o kadar rahat gidip çarpabiliyormu bakalım,trafik kurallarına dikkat etmemiz gerekiyor, bisiklet veya elektrikli bisiklet fatketmez kurallara uyduğu sürece hepsine saygı göstermek gerekiyor.
  • Arif 06.02.2021 15:17
    Tamam da bisikletli nereye dalıyor öyle? Adam anca durdu.
Daha fazla yorum görüntüle