Son Dakika haberi; Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Avrupa İslamı, Fransa İslamı, Avusturya İslamı gibi projelerle Müslümanlar çift yönlü cendereye alınıyor. Bu bir asimilasyon projesidir. Giderek yaygınlaşan bu projeye karşı hep birlikte karşı çıkmamız şarttır' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği heyetini kabul programında konuştu.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Sadece salgın döneminde ortaya çıkan tablo bile ülkemizin son 18 yılda nereden nereye geldiğini göstermeye kafidir. Gelişmiş ülkeler dahil dünyanın birçok ülkesini hazırlıksız yakalayan bu salgın sürecini, Türkiye hamdolsun başarıyla yönetmiştir. Salgın döneminde, Türk olmanın gururunu, Türk pasaportu taşımanın güvenini bir kez daha tüm vatandaşlarımıza yaşattığımıza inanıyorum.

'MÜSLÜMANLAR ÇİFT YÖNLÜ BİR CENDEREYE ALINIYOR'

Neredeyse her gün sırf Türk ve Müslüman olduğu için saldırıya uğrayan bir insanımızın haberini alıyoruz. Batı dünyası zehirli bir sarmaşık gibi günden güne büyüyen bu tehdit karşısında önlem almamakta ısrar ediyor. Müslümanların mukaddes değerlerine yönelik saldırılar, fikir özgürlüğü parantezine alınarak ısrarla görmezden geliniyor. Eş zamanlı olarak Avrupa İslamı, Fransa İslamı, Avusturya İslamı gibi projelerle Müslümanlar çift yönlü bir cendereye alınıyor. Bu bir asimilasyon projesidir. Giderek yaygınlaşan bu projeye karşı hep birlikte mücadele etmemiz şarttır.

Yorumlar 0 Yorum Var