İstanbul'da etkili olan fırtına nedeniyle bazı noktalarda ağaç devrilmesi ve çatı uçması olayları yaşandı, araçlar zarar gördü.
İstanbul'da etkili olan fırtına nedeniyle bazı noktalarda ağaç devrilmesi ve çatı uçması olayları yaşandı, araçlar zarar gördü. Akşam saatlerinde hafif yağmurla birlikte Beşiktaş, Bağcılar, Şişli, Beyoğlu ve Esenler'de etkisini gösteren fırtına, Anadolu Yakası'nda Beykoz ve Üsküdar'da etkili oldu. Şiddetli rüzgar nedeniyle Silivri sahilde bir iş yerinin totem tabelası devrilirken, Fatih Mahallesi Bıldırcın Sokak'ta da ağaç devrilmesi sonucu elektrik direği yıkıldı. İtfaiye ekipleri bir binada sallanan bir demiri tehlike arz ediyor diye çıkarttı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden sabah saatlerinde yapılan uyarıda, Marmara Denizi'nde rüzgarın, öğle saatlerinden sonra, güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 kilometre/saat) fırtına, yer yer 9 kuvvetinde (90/kilometre/saat) kuvvetli fırtına şeklinde esmesinin beklendiği belirtilmişti.
-
Mehmet
09.02.2021
10:05
Ekrem gitmedik çe belalar bitmez
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
-
gel muharrem
09.02.2021
08:09
istanbulun basinda buyuk bela var zaten bu neki
Beğen
/ 14 kişi beğenmiş
-
HACIOĞLU
09.02.2021
00:45
hikmeti vardir bizler cok bilemeyiz
kimi zarar eder kimide is yapar bu durumda
Allah var gam yok
Beğen
/ 38 kişi beğenmiş
-
Toprak
09.02.2021
00:36
İzmir de esip gürlüyor.Rüzgar hamlesi bazen 80-100 km/h çıkıyor.Per.-Cuma dan itibaren trakyadan girecek olan soğuk hava İstanbul,marmara, batı karadenizi etkileyecek görünüyor..İzmirin dahi bir ara kar alma ihtimali var :)
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
-
sami aydemir
09.02.2021
00:13
Apt de heekezin butcesi uygun olmama durumuda etken diyeee dusunuyorum. Ufak bir is icin dahi 2 yil once 10 bin istediler kendim 2 bin e yaptim. Durum su ki malzeme fiyatida su an yuksek. Allah yardim etsin. End. muhendisiyim ;)
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle