Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün Saadet Partisi'ni kongreye götüreceği ve Temel Karamollaoğlu'nun yerine ise Prof. Dr. Mete Gündogan'ı getirmeyi planladığı iddia edildi.

Başkan Erdoğan'ın Oğuzhan Asiltürk'e yaptığı ziyaret sonrası Saadet Partisi'nin içerisinde olağanüstü gelişmeler yaşanıyor. Gazeteci Hadi Özışık, Habertürk'te Saadet Partisi'nde başkan değişikliğine ilişkin ortaya çok çarpıcı bir iddia attı. Özışık "Oğuzhan Asiltürk'ün Saadet Partisi'ni kongreye götüreceği yönünde bana bir bilgi geldi. Bu durum Saadet Partisi'nde bir başkan değişikliği anlamına gelebilir. Temel Karamollaoğlu'nun yerine ise Prof. Dr. Mete Gündogan'ı getirmeyi planlıyorlar. Kesin olmamakla birlikte yüksek sesle duyurulan bir ifade." dedi.

KARAMOLLAOĞLU'NUN YERİNE METE GÜNDOĞAN

Özışık, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun yerine ise Necmettin Erbakan'ın 25 yıl danışmanlığını yapan Prof. Dr. Mete Gündoğan'ı getirmek istediklerini açıkladı.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Yorum yazan 11.02.2021 13:36
    Dr. Fatih Erbakan neden düşünülmüyor. Diğerleri rahmetli Erbakanı oğlundan daha mı iyi biliyorlar? Mevcut yönetim dahil. Adam yaşını başını almış, toy değil, doktoralı, cahil değil. Nesi aksik?
  • ömer 11.02.2021 13:30
    nerden nereye Rahmetli Erbakan hocam kamalak ve temeli böyle olacaklarını bilseydi partinin kapısından içeri sokmazdı
  • Mert Atan 11.02.2021 13:09
    İnşallahhhh
  • ahmet duman 11.02.2021 13:01
    fuat kaçar hocanızın bugünkü iktidar hakkında söylediklerini duysan AĞLARSIN.
  • S.UYSAL 11.02.2021 12:52
    Saadet partisi hakkı doğruyu söylemeye devam etsin.Muhalefet edilecek konularda haklı olarak muhalefet etsin.Fakat milli bir duruş sergilesin.Fakat bizim kızlarımızı ağızlarını kapayıp saçlarından tutarak üniversitelerden atanlarla bu ülkenin binlerce askerini öldüren pkklılarla Erbakana yapmadığını bırakmayan siyasetten meneden kişilerle ortak hareket etmesin.Erbakan hocanın kemiklerini kabirde sızlatmasın.Saadet partili kardeşlerimize Allah bu temelden kurtulmayı nasip etsin.Milli duruşlu bir başkan nasip etsin.
Daha fazla yorum görüntüle