Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, 17 Şubat’ta yaptığı bir paylaşımla T-129 ATAK helikopterinin lazer ikaz alıcı ve çeşitli elektronik harp sistemleri ile donatılan yeni sürümü olan ATAK Faz-2 helikopterlerinin ilk teslimatının yapıldığını duyurdu.
ATAK Faz-2’lerin ilk teslimatı Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğüne (EGM) yapıldı. Böylece EGM, ilk ATAK helikopterine kavuşmuş oldu.
BAKAN SOYLU'DAN 'ATAK' PAYLAŞIMI
Emniyetimiz ilk ATAK helikopterini teslim aldı Hoşgeldin ATAK DOSTA GÜVEN DÜŞMANA P-ATAK
Sağolasınız sayın Cumhurbaşkanım... Emniyet Teşkilatı adına şükranlarımızı arz ediyoruz
-
Ali osman
18.02.2021
15:42
Boğaziçindeki teröristleri ATAK ile vurun.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
MURAT
18.02.2021
12:38
Allah hayırlı etsin her türlü kazadan beladan korusun.Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Milletimiz herşeyin en iyisine layık, inşallah kendi uçağımızı da semalarımızda uçuracağız Allah gücümüzü artırsın.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Aas
17.02.2021
23:30
Hep yazıyorum bazı inkarcılar hep inkar ediyor. Atakları, siha, tihaları her ilin ilçenin üzerinde bir gösteri uçuşu yapın. Nankörler görsün.
Beğen
/ 14 kişi beğenmiş
-
Selim inal
17.02.2021
22:58
Maşşallah allah ülkemize zeval vermesin ellerinize sağlık
Beğen
/ 10 kişi beğenmiş
-
cerrah
17.02.2021
22:57
güvenlik güçlerinin yaptığı operasyonlar basında yer almamalı, operasyonlar bitince devlet uygun görürse sadece sonuçlar yayınlanmalı, unutmayın teröristler de tv izliyor ve operasyon haberleri onları teyakkuzda tutuyor.
Beğen
/ 10 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle