ABD’nin Texas eyaletinde kar fırtınası sonrası elektrik kesintileri devam ederken market önlerinde uzun kuyruklar görüldü. 

ABD'de yaşanan elektrik ve su kesintileri büyük mağduriyet oluşturdu. 4 milyondan fazla kişi tamir edilmeyen hatlar nedeniyle günlerdir elektriksiz kaldı. Kesintilerden sadece evler değil iş yerleri de etkilenince dağıtım ve tedarik problemleri de yaşandı.

Yağmanın önüne geçmek için güvenlik görevlileri sokağa indi. Marketlerden kişi başı en fazla 15 ürün alma izni verildi. 

SU KUYRUKLARINA GİRDİLER

Soğuk nedeniyle evlerde ve iş yerlerinde su boruları patladı. Yetersiz elektrik su dağıtımını da etkiledi. Sular idaresi yeterli su kaynağı olmadığını ve kesintilerle su verileceğini açıkladı. Ardından da su kullanma kılavuzu yayınladı.

Şebekelerde suyun mutlaka iki dakika kaynatıldıktan sonra kullanılması gerektiği açıklandı. Houston başta olmak üzere Teksas’ın bir çok şehrinde parklardaki çeşmelerde su kuyrukları oluştu.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Çiçek 18.02.2021 15:58
    Allah ın izniyle çeksinler ACI yüzlerce kişiyi evsiz yurtsuz bırakan ABD İsrail yaşattıgını yaşamadan acı çekmeden ölmesin inşallah Amin suriyede filistinde afkanistanda Afrikada çooooook can Alan TERÖR BESLEYEN KATİL ABD kim ne yaptıysa ilahi adalet