24 Şubat 2021 Perşembe ülke ve dünya gündeminde dikkat çeken gelişmeleri Haber7.com okuyucuları için derledik.

Spiker: Müge ÇAKMAK
Kurgu: Abdurrahman UNUTULMUŞ

Kameraman: Cenk ŞENOĞLU

Biden Rusya'ya rest çekti, B-1B'ler Norveç'e indi

ABD'de Joe Biden'ın göreve gelmesinin ardından Rusya ile ilk kriz Karadeniz'de yaşandı. Rus savaş uçağının ABD savaş gemisini taciz etmesi sonrası Moskova'ya rest çeken Washington yönetimi ünlü bombardıman uçağı B-1'leri Norveç'e göndererek Rusya'ya gözdağı verdi.

Karadeniz alarm veriyor

Koronavirüs haritasında Karadeniz alarm vermeye devam ediyor. Her 100 bin kişide en çok vakanın görüldüğü 5 il olan Trabzon, Rize, Ordu, Giresun ve Samsun aynı kalırken, sıralamada liderliği Ordu aldı.

Borç yapılandırmasında ilk taksit için son tarih 1 Mart!

Kamuya yönelik vergi ve idari para cezası gibi borçlarını yeniden yapılandıranların, uygulamadan yararlanabilmesi için ilk taksit tutarlarını 1 Mart’a kadar ödemesi gerekiyor.

Sırada milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren bir haberimiz var…


Yüz yüze eğitim kararını valilikler verecek

Yüz yüze eğitimin tüm sınıflarda başlatılma kararı, illerde Kovid-19 vakalarının seyrine göre valilikler tarafından alınacak. Valilikler, okullarda tam zamanlı eğitime geçilmesine de karar verebilecek.

Erdoğan’dan atama müjdesi

Ankara Valiliği Eğitim Tesisleri Toplu Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmen atamasının daha yapılacağının müjdesini verdi.
 

İngiliz basınında skandal terör ilanı

Terör örgütü PKK’nın Avrupa ülkelerindeki gösterileri artarken, İngiltere’de aralarında The Guardian’ın da yer aldığı 10 gazetede yayınlanan ilanlarda teröristbaşı Öcalan’a özgürlük istendi.
 

Dev maçın hakemi belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Pazar günü oynanacak maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

 

Yorumlar 35 Yorum Var
  • ali ihsan 25.02.2021 00:30
    bunlar birbirlerine bişey yapamazlar anca hırlarlar.
  • Murat 24.02.2021 23:56
    Burda herkez abda beddu ediyor muslumanlara tek kelime eden kimse yok turkiyeden yola cikarak soyluyorum biz muslumaniz toplum olarak para icin 40 gakla atiyoruz islama uygun yasamiyoruz islam dunyasinda en iyi bizsek gerisini siz dusunun once iman iman sonra bilik beraberlik biz iman edersek Allahin emir yasaklarina uyar kurani kerim uzerine yasarsak iki cihan sulatanin izinden gidersek Allah yar yardimcimiz olur yoksa Allah bugun Abd bela eder yarin baskasini
  • Celal 24.02.2021 22:51
    Ruslar daha onlar yerinden kalkmadan ABD vururlar
  • Misafir 24.02.2021 21:59
    Hadi kolaysa tek mermi at bırak roket mermi at da görelim
  • Adnan 24.02.2021 21:58
    ey abd ey rusya silah ile kan emiyorsunuz Allah lanet etsin sizin yönetim anlayışına ey abd yeryüzünün katili sensin Allah c.c. kahhar ismi ile abd de ki zalimlerin üstüne taş üstüne taş yağdırsın zalimlerden numune olarak tek fert bırakmasın
Daha fazla yorum görüntüle