Ermenistan'da darbe girişimi sonrası sokaklara inen Paşinyan destekçileri ile karşıtları birbirine girdi.

Paşinyan, Ermenistan ordusunun, kendisine yönelik istifa çağrısının ardından Facebook üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayında konuştu.

Konuşmasında, destekçilerini sokağa çağıran Paşinyan, "Devrimi savunmamız gerekiyor. Çok zor bir durumdayız. Genelkurmay Başkanı'nı görevden alma kararı aldım. Şimdi en önemli görev, sivillerin ve halkın iktidarını korumaktır." dedi. Özellikle Halk iradesinin korunması açısından, vatandaşlarını sokağa çıkmaya davet eden Paşinyan'ın çağrıları bir grup tarafından karşılık buldu.

Sokaklarda Paşinyan'ı savunan halk, karşıt görüşlü kişilerle karşılaştı. Bu noktada önce sözlü gerilim olarak yükselen tansiyon, daha sonra fiziki müdahale ile devam etti. İki taraf karşılıklı olarak birbirine girerken tekme ve yumruklar havada uçuştu. Erivan sokakları savaş alanına döndü.

Yorumlar 55 Yorum Var
  • Hsn 26.02.2021 00:49
    İki tarafıda destekliyoruz yiyin birbirinizi serefsızler Osmanlı'da musluman coktu hep onlara saldırıyordunuz
  • Aslanlıpaşa 26.02.2021 00:16
    İpleri başkalarının elinde olan ulusların akıbeti böyle olur bazen ipin ucunu çekerler bazende salarlar ermenistan bu na iyi bir örnektir . Hani Tarkan ın bir şarkısı var ya başkası olma kendin ol özünü kaybedenler mankurtlaşır it kuyruğuna takılır it peşinde gezer
  • ERHAN 25.02.2021 23:37
    yiyin birbirinizi.Türkiye ye düşmanlık edenin akibeti hep böyle olacaktır.eyyy Türkiye düşmanları hepinizin sonu birbirinize düşmek ve yok olmak olacak.
  • Vatandaş 25.02.2021 23:28
    Oooohhhh yiyin birbirinizi kefereler darısı diğerlerinin başına
  • Mehmet keser01 25.02.2021 22:54
    bu görüntüler yeni mi? hiç kimse maske takmıyorda. yada Ermenistan da covid li hiç kimse yok. çok ilginç
Daha fazla yorum görüntüle