Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Ücretsiz gelen 1 milyon doz aşı için devlete fatura kesildi " iddiasına yanıt verdi.

Bakan Koca açıklamasında, ''Biz bu aşıyı dünyadaki ülkeler arasında en ucuz alan ülkeyiz. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Aşı savaşının olduğu bir dünyada bir firma bir ülkeye aşıyı bedava bağışlar mı? Bunun akılla izahı var mı? (Distribütör firmaya para ödendi iddiası) “Bütün görüşmeyi Sinovac ile yaptık, aracı firmaya zerre ödeme yapılmadı. Erişebildiğimiz her aşıya ulaşmak istiyoruz. Vatandaşımızı erken dönemde aşı ile buluşturmak istiyoruz. Bu manada kimseye ayrıcalık tanımıyoruz.' Olması gereken devletler arası sırrı niye ortaya döküyoruz. Eğer bununla ilgili varsa bir sorun, bu kadar hassasiyetin olduğu durumu biliyorsunuz. Bana Sayın muhalefet lideri açıp sorabilirdi. Yok mu böyle bir iletişim anlayış' ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar geliyor...

Yorumlar 137 Yorum Var
  • HACIOĞLU 27.02.2021 16:48
    sayin bakanlar ve baskanimiz ne kadar dogru is yapsada bunlar asla dogru demicez beyanlari var sozlu yazılı
  • yıldırım 26.02.2021 13:36
    kendi dönemindeki ssk zannediyor herhalde, bunlar yiyiyor hani bize, biz niye yiyemiyoruz diye zannediyor o nedenlede çamur at izi kalsın hesabına düşüyorlar sn. bakanım sizin gibi sn. bakanım süleyman soylu gibi bakanlarımızı yüce yaradanım başımızdan eksik etmesin.
  • bülent 26.02.2021 12:44
    Allah fırsat vermesin, laftan da anlamıyorlar, amaç aynı çamur at izi kalsın..
  • manisalı 26.02.2021 11:11
    Şişe kapağı açtırmak için para verenler herkesi kendisi gibi zannediyor
  • börteçine65 26.02.2021 10:46
    Bu Ülkede Fahrettin Koca'dan Sağlık Bakanı Süleyman Soylu'danda İçişleri Bakanı Olursa Chp - Hdp Ve Yandaşları Çok Kuduracak Allah Ayağınıza Taş Değdirmesin İnşallah Allah Sizlerden Ve Sizin Gibilerden Razı Olsun
Daha fazla yorum görüntüle