CHP'li Maltepe Belediyesi'nde başlayan grev sonrası ilçede sokaklarda çöp yığınları oluştu, İBB'nin duruma neden müdahale etmediği ise merak konusu oldu. Vatandaşların ulaştığı Beyaz Masa'dan yapılan açıklamada; ilçenin Maltepe Belediyesi'nin yükümlülüğünde olduğu, yasal mevzuattan dolayı İBB'nin hizmet veremediği belirtildi. CHP'li iki belediyenin topu birbirine atması ise tepkileri çığ gibi yükseltti.

DİSK'e bağlı Genel-İş ile CHP'li Maltepe Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine grev kararı alınmıştı. İlçede grevin etkileri özellikle temizlik hizmetlerinde hissedildi, sokaklarda toplanmayan çöpler birikmeye başladı. Grev kararının yarattığı sorunlar, vatandaşın günlük yaşamında sıkıntılar yaratmaya devam ederken, bu duruma İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin neden müdahale etmediği ise merak konusu oldu.

CHP'Lİ İBB SUÇU CHP'Lİ MALTEPE BELEDİYESİ'NE ATTI

Maltepe'de biriken çöpler nedeniyle CHP'li İBB'nin destek hattı Beyaz Masa'yı arayıp şikayette bulunan ilçe sakinleri, beklediği cevabı alamadı. Beyaz Masa hattından yapılan açıklamada, ilçenin CHP'li Maltepe Belediyesi'nin yükümlülüğünde olduğu, bu nedenle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin herhangi bir müdahalede bulunmasının yasak olduğu belirtildi. 

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Fikret 28.02.2021 07:27
    İnsan neye layıksa öyle yönetilir yazıklar olsun
  • Hanifi Çifçi 26.02.2021 19:56
    Herşey Güzel Olacak Bekleyin Oy Verirkene Düşüneydiniz Gezi Zekalılar
  • Birisi 26.02.2021 19:38
    Arkadaslar belki ordaki insanlar öyle yönetilmek istiyor...bize ne
  • YALNIZ ADAM 26.02.2021 19:30
    tele 1 ve halk tv kanalına atın videoyu ve birde fox tv ye bakalım ne yapacaklar imansız ingiliz uşakları
  • YALNIZ ADAM 26.02.2021 19:25
    imanı itikatı ameli islamı dini olmayan chp den ne beklersiniz her şeyyy çooookkkk güzellll oluyor TEMİZLİK İMANDANDIR chp nin imanı itikatı ameli islamı yokki temizlik bekleyesin ingiliz yunan ermeni yahudi kuruluşu chp
Daha fazla yorum görüntüle