Kocaeli'nin Gebze ilçesinde HES kodu tanımlı aynı ulaşım kartı ile halk otobüsüne binmek isteyen iki kişi, kendilerini uyaran şoförü darbetti. O anlar halk otobüsünün kamerasına yansıdı.

Olay, dün Osman Yılmaz Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği öğrenilemeyen iki kişi, Çayırova- Emek hattında sefer yapan halk otobüsüne binmek istedi. Bu kişiler aynı ulaşım kartını kullanmak isteyince, halk otobüsü şoförü Serkan Karan, HES kodu nedeniyle uyarıda bulundu. Bunun üzerine 2 kişi, sürücü Serkan Karan'ı darp etti. Sürücü ve yolcular arasında devam eden kısa bir arbedenin ardından, bu kişiler otobüsten inerek uzaklaştı. Olayın ardından polis merkezine giderek şikayetçi olan Serkan Karan, daha sonra şikayetini geri çekti.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Bu arada, olay anı halk otobüsünün aracın güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, tarafların önce tartıştığı, ardından da iki kişinin halk otobüsü şoförünü darbettiği görülüyor.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • 61KENARABENİ 28.02.2021 15:05
    cuma akşamı esenler otogarda 76 O otobusüne bindim ,iki vatandaş bindi birisinde hes yoktu sistem kabul etmedi,sürücü almayınca adanm şöföre saldırmaya kalktı en önde oturuyordum ,ben müdahale etmesem şöforu dövecekti.Milletimiz cok duyarsız.Bu gibileri şöfore saldırıyor bu arada yolcular izliyor.Hatta bir tanesi '' bırakın binsin bu seferlik '' gibi birşeyler zırvaladı.
  • Savaş 28.02.2021 14:58
    yahu bu adamların kabinlerini kurşun geçirmez sağlam birşey yapın lütfen. Eğer sıkıntılı bir durum görürse kabininden çıkmayıp polisi çağırabilmeli ve hareket etmeden bekleyebilmeli.