Taksici ile kamyon sürücüsü arasında yaşanan yol verme tartışması kavgayla sonuçlandı. Öfkeli kamyon sürücüsü trafik ışıklarında duran taksiciyi yumrukladı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay dün Çatalca'da saat 13.30 sıralarında Çatalca Yolu Caddesi, Büyükçekmece istikametinde meydana geldi. İddiaya göre seyir halindeki kamyon sürücüsü taksi sürücüsünden yol istedi. Taksici yol vermeyince kamyon sürücüsü duruma öfkelendi. Taksiyi takibe alan kamyon sürücüsü, kırmızı ışıkta aracından inerek taksi sürücüsünün yanına gitti. İkili bir süre tartıştıktan sonra, öfkeli kamyon sürücüsü aracında oturan taksiciyi yumruklamaya başladı. Öfkeli adamı diğer sürücüler sakinleştirmeye çalıştı. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • acaip bir dayak 03.03.2021 13:14
    iri yarı bir adam arkadasındaki araca doğru yürüdü, inlan aşağı, inlan aşağı dedi. arkadaki arabanın şoförü aşağı indi ki izbandut gibi bir adam. in lan aşağı, in lan aşağı diyen öndeki aracın iri yarı şoförünü öyle bir dövdü ki, ben böyle dayak hayatımda görmedim. iki tır dolusu dayak attı, adamı pert etti. etraftakiler elinden zor aldılar. hastanelik etti inlan aşağı diyen adamı.
  • İsmail 02.03.2021 22:32
    Eeeeee, efendi halka hödük gibi davrananlar, gün gelir kendilerinden daha yarma birine çatarlar ve sonu da bu olur. Ne diyim?....
  • dinibütünoğlu 02.03.2021 21:06
    allah allah kamyon sürücüsü yol istemiş taksici vermemiş yani bu magandanın ehliyetine el konmaz ise birgün banada denk gelir yolda taksici sabırlıymış yine
  • Türk evladi 02.03.2021 17:10
    Almanyada olsa o Kamyondan sürücünün ehliyeti aninda giderdi. Arbadan inen her zaman suclu, ne olursa olsun. Kamyon söförü haklida olsa, kendini suclu duruma düsürmüs. Agressif olmasindan ehliyetine el konulurdu ve Kamyonu trafikten men ederlerdi.
  • AhmeT 02.03.2021 14:27
    Takisicilerin büyük bir kısmı dayağı hak ediyor.ellerine sağlık dayımın sağlam vurmuş.
Daha fazla yorum görüntüle