Kamyonetin ezdiği köpek ağır yaralandı. Kamyonet sürücüsünün köpeği ezmesi ve daha sonra kaçması ise güvenlik kamerasına yansıdı. 

Olay, Esenyurt'ta 25 Şubat Perşembe gecesi saat 02.45 sıralarında Esenyurt İncirtepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde olan kamyonet sürücüsü, köpeğin üzerinden geçip sürükledi. Olay sonrası ağır yaralanan köpek acı içinde yerde kalırken, sürücü olay yerinden uzaklaştı. Yaşananlar ise cadde üzerindeki bir apartmanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülere, kamyonetin köpeği ezip, sonra da kaçtığı anlar yer aldı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • efe 03.03.2021 23:03
    bilerek ezdiğini nerden biliyorsunuz? bu görüntülere bakınca öyle görünmüyor. hemen linç etmeye hazır bir grup var. bir de haber 7 ye takılmaya başlayan, sözcü ve cumhuriyet sitelerine sığamayan buralara taşan bir anarşist grup var onların sesi daha çok çıkıyor. adam bilerek yaptıysa cezasını alır. yapmadıysa siz ne olacaksınız?
  • zafer gülten 03.03.2021 19:55
    kaçmasa ne olacak,az bi para cezasından başka cezasımı var,belki köpek aniden önüme çıktı derse cezada ödemeyecek. ama dini inançları zayıf biri olmalıki,bu dünyada işlediği suçun cezasını çekmesse ,Allah ın cezasının daha ağır olacağını bilmiyor.
  • Siieye 03.03.2021 17:47
    muz cumhuriyeti diyen şahıs devlet merhametsizin kalbini de düzeltemiyor henüz, yıllardı sizin heykel zihniyetiniz heykelden başka bir şey üretseydi , terörü temizleseydi, bu gün ak parti de daha farklı şeylere zaman ayırabilirdi . Siha atak anka duble yollar havalanları milgem altay fırtına obüsü cirit hisar göktürk uydusu yapmaktan ve terörü ve vatan hainlerini temizlemekten anca sıra geliyor bu işlere
  • Adem 03.03.2021 16:52
    Acımasız merhametsiz kişi, Allah seni ıslah etsin.
  • siee 03.03.2021 13:24
    Muz Cumhuriyeti olduğu için burası bunlar artık gayet normal hale geldi. Devletin yerinden yeller esiyor. Yazık mevcut hükümet o kadar aciz ki daha bir hayvan hakları yasası dahi çıkaramadılar.