Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere bugün saat 13.55’te kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait Cougar tipi bir helikopter düştü. Kazada 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın da aralarında olduğu 11 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Tüm Türkiye şehitlerine ağlarken, TELE1'de canlı yayına katılan HDP'li Sezai Temelli skandal sözler sarf etti.

Temelli, '' Evet çetin bir bölge kış koşulları fakat bu koşullarda askeri hareketlilik aslında bir iktidar politikası. Dolayısıyla iktidar bir helikopter kazasıdır deyip helikopterin hatasına işi bağlayarak aynı Gara'da olduğu gibi kenara çekilemez.'' diyerek büyük bi skandala imza attı. Temelli'nin sözleri büyük tepki çekti.

Temelli, daha önce de "Burası vaad edilmiş topraklar, Musa tüm ömrünü bu toprakları arayarak geçirdi. Türkler geldi bu toprakları da kuruttu.'' ifadelerini kulllanmıştı.

Yorumlar 175 Yorum Var
  • Vatandaş 05.03.2021 16:13
    İstediğiniz kadar çamur atın, karalayın, bağırın, çağırın TERÖRİSTE GEÇİT YOK. Kahrolsun pkk ve ona her türlü desteği verenler.
  • .......... 05.03.2021 16:12
    Joe bidon dunyadaki darbelerin tamamen yaptiran abd oldugu itirafinin arkasindan ozellikle bizi ve bolgemizi ilgilendiren dunyayi yeni dizayn planini aciklamasindan sonra ve ulkemizde biden oyun ve kumpaslarina bel baglayan ulkesine dinine dusman hacli siyonist kafir batiya siyonist bidene bel baglayan sadik kafir batinin hayrani bati usagi .... bir kesim oldugunu dusununce biden ve bidenin hukumet yetkililerinin tvde yeni dizayn oyun mumpas ve mudahalelerini soylemesinden sonra hemen sonra sirayla hergun ilk once Ankara sonra K.Maras sonra diyarbakir bugunde İstanbul Tuzlada buyuk fabrika ve hal yanginlari ve helikopterimizin kirima ugramasi....
  • Orhan YAŞA 05.03.2021 15:45
    Sen bir hain teröristsin sen uzgun degilsin biliyoruz Kokunuz kazinacak ona uzuluyorsun.
  • Okur 05.03.2021 15:29
    Askerlerimize silah doğrultmak ve dağa insan yollamak için gece gündüz çalışanlar, şunu bilsin ki : silahla bu sorunun çözülmeyeceği apaçık ortadadır . Silah çekene ,silahla karşılık verilir .Bu tüm dünya da böyledir. Akparti dönemin de isteklerinin % 90 'ı karşılanan HDP'li vekiller, PKK sözcülüğü yaparak, milletvekili olma avantajını çok mantıksız ve akıl dışı bir siyasi anlayışla heba etmiştir.
  • Vatandasss 05.03.2021 15:27
    Zaten bu sezai köpeği askerlerin şehit olmasını istiyor şehit oluncada siyasetini yapıyor yunan dölü klozet çocuğu sezo
Daha fazla yorum görüntüle