Gaziantep'te bir motosiklet, ana yola çıkmak isteyen otomobile çarptı. Çarpma sonucu motosiklet üzerinde bulunan iki kişi yaralanırken, kaza sonrası bölgeye gelen Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı olay yerinde incelemelerde bulundu.
Kaza, öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi Kamil Ocak Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Sabahat Göğüş Caddesi'nden Kamil Ocak Caddesi yönüne çıkmaya çalışan A.Y. idaresindeki 27 ACR 241 plakalı Fiat marka otomobile, Murat B. kontrolündeki 27 B 3607 plakalı motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet yere düşerken, üzerinde bulunan sürücü Murat B. ile arkadaşı yaralandı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • ural 05.03.2021 17:01
    Bu olay için söylemiyorum ama genelde yuzde 75 sürücüler bisiklet ve motosikleti hiçbir hesaba katmıyor,taşıt yerine koymuyor saygısız cahil insan çok toplumda...bunlar için saglam yasa çıkmalı.
  • Levent 05.03.2021 15:47
    Peşin fikirli olmak istemem ama bu araba sanırım kontrol etmeden yola çıkmış ve kazaya sebebiyet vermiş gibi duruyor. Araçlar silah gibidir. Öldürür de süründürür de. Binen insan sonuçlarına katlanır. Geçmiş olsun.