Ayasofya Cami'nde sabah namazını kıldıktan sonra gençlerle beraber Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi'nde açıklama yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Gençlerimiz her türlü bağımlılıktan kurtuldukları zaman dedeleri Fatih Sultan Mehmet Han gibi çağ açıp çağ kapatabilirler" dedi.

Sosyal medya hesabından partili gençlere çağrı yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ayasofya Camii'nde gençlerle birlikte sabah namazını kıldı. Sabah namazında Kabaktepe ve gençlere, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan ile bazı milletvekilleri eşlik etti. Katılımın yoğun olmasından dolayı cemaatin bir kısmı dışarıda namazını kıldı.

Sabah namazının ardından AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan gençlere çorba ikram etti. Daha sonra Kabaktepe, Yeşilay Haftası dolayısıyla yüzlerce gençle beraber Ayasofya'dan Sarayburnu'ndaki Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi'ne yürüdü.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • M.Tayyar SAVAŞTAER 06.03.2021 21:31
    ALLAH cc diyen mahrum kalmaz . Bütün amacımız ALLAH'ın rızasını kazanmaktır . ALLAH cc yâr ve yardımcımız olsun İnşaallah Amin
  • Yolcu 06.03.2021 13:35
    MaaşaAllah