Trabzon´da devriye görevi yapan trafik polisi, bir kamyonetin kasasından yola savrulan cam, moloz ve kâğıt atıkları, yoldan geçen sürücülerin zorluk yaşatmaması için elinde kartonla yol kenarına süpürdü. O anların görüntüleri sosyal medyada ilgi gördü, polis övgü topladı.
Karadeniz Sahil Yolu Akyazı mevkisinde gece saatlerinde sürücü ve plakası bilinmeyen kamyonetin kasasından yola şiddetli rüzgârın da etkisiyle cam, moloz ve karton gibi atıklar savruldu. Güzergâhta devriye görevi yapan trafik polisleri, durumu fark edip Karayolları ekiplerine bildirdi. Zaman kaybetmek istemeyen ekipteki bir polis memuru, sürücülere zor anlar yaşatmaması için eline kartonu alıp yola savrulan atıkları süpürdü.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • AK GÖNÜLLÜ 08.03.2021 14:23
    ALLAH CC SENDEN Razı olsun yürekli insan Rabbim seni bağışlasın ayağına taş deymesin.
  • Cemil Aslan 08.03.2021 13:03
    "Yoldan geçenlere zarar verecek taşı, dikeni, kemiği (vb.) atman bir sadakadır.” (Tîrmizi, Ahmed b. Hanbel) “Bir adam yolda giderken bir diken dalına rastladı. Kimseye eziyet vermemesi için onu kenara attı. Bu işi Allah’ın çok hoşuna gitti ve onu affetti.” (Buharî, Tirmizî)
  • memleket 08.03.2021 08:38
    arabadaki arkadaşıda bari arabayı araçların geliş yönü tarafına çekseydi de meslektaşının canını korusaydı kazara biri dalacak vuracak yazık çok değerli bir insan vefat edecek
  • M. Ali 07.03.2021 18:11
    Eline sağlık kardeşim...
  • isa 06.03.2021 13:09
    Polisimize helal olsun doğru hareket bu. Fakat yola dökülen bu çöpler için kamyonet ceza aldı mı yada alacak mı önemli olan bu...